08 Nisan 2010, Perşembe 07:54:33

HAVADA KRİZ YAŞANIYOR!

Kahire-Medine arasındaki hava seferleri belirsiz süreyle askıya alındı.
  • Din üzerinden ticaret yapmak bunların müslümanlığına çok yakışıyor. Bu Suudi'lerin yatacak yeri yok. Milyonlarca insan Kabe'yi ziyarete geliyor, hala bunun üzerinden para kazanalım diye uğraşıyorlar. Ses çıkaran ülke de yok ya. Birleşip bu sene gelmiyoruz deseler, Suudi'ler kapı kapı dolaşmaya başlarlar. Ama nerede o kafa.

Mısır ve Suudi Arabistan sivil havacılık kurumları arasında çıkan kriz nedeniyle Kahire-Medine arasındaki hava seferleri belirsiz süreyle askıya alındı.

Arap basınında yer alan haberlere göre önce Suudi Arabistan sivil havacılık dairesi Kahire’den gelen seferlere izin vermedi, buna karşılık Mısır da “misliyle mukabele” ilkesine göre aynı tepkiyi gösterdi.

Kaynaklar iki ülke arasında sözü geçen krizin geçen hac mevsiminden bu yana var olduğunu belirtiliyor.

Ancak bu krizin hac dönemi sırasında geçici olarak bir dönem için uzlaşmayla aşıldığını kaydediyorlar.

Bununla birlikte hac mevsimini takiben Suudi Arabistan sivil havacılık dairesinin Mısır uçaklarının Medine seferini engellediği ve bu nedenle Mısır’ın da aynı tepkiyi gösterdiği ifade ediliyor.

HAVADA KRİZ YAŞANIYOR!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Din üzerinden ticaret yapmak bunların müslümanlığına çok yakışıyor. Bu Suudi'lerin yatacak yeri yok. Milyonlarca insan Kabe'yi ziyarete geliyor, hala bunun üzerinden para kazanalım diye uğraşıyorlar. Ses çıkaran ülke de yok ya. Birleşip bu sene gelmiyoruz deseler, Suudi'ler kapı kapı dolaşmaya başlarlar. Ama nerede o kafa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000