03 Temmuz 2011, Pazar 09:00:34

HAVADA KORKU DOLU ANLAR

Rusya'da heyecana sahne olan bir arıza daha yaşandı...
  • Kalkış sonrası yaşanan bir arızada geri dönülmesi gerekiyorsa; hava durumu al, kabin ekibini bilgilendir, yolcuyu bilgilendir (gerçekci ol) ve geri dön. Kitap böyle diyor... Kaptan kurallara uyar, ancak yorum ne olur? kaptana bravo yerine "yolcu panik yaşadı"
  • Teknik arızadan dolayı neden korku dolu anlar yaşanıyor? Neden bu yolcular arasında paniğe sebep oluyor? Siz oradamıydınız, arızanın ve havayolunun ne olduğunu bilmediğiniz halde bunları nasıl biliyorsunuz? Lütfen şu haberlerde abartılı bir dil kullanmayın. İnsanlarda gereksiz yere uçak korkusu oluşturuyorsunuz.
  • Ural Airlines Tupolev TU-154M /Uçuş no U6-205 . Motor arızası
Rusya'da son günlerde yaşanan uçak kazalarının ardından bu kez de korkulu anlar yaşanmasına neden olan bir geri dönüş yaşandı.

Hangi havayoluna air olduğu açıklanmayan Tupolev 154 tipi yolcu uçağı 116 yolcusuyla Sibirya kenti Yekaterinburg'dan havalandıktan sonra pilotun havada bir arıza tespit etmesiyle Koltsovo Havalimanı'na geri dönüş yaptı.

Pilotun havada teknik bir arıza tespit etmesi nedeniyle Koltsovo Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirmesi yolcular arasında paniğe neden oldu. Havalimanı yetkilileri ise herhangi bir yaralanmanın ve endişe edecek bir durumun olmadığını açıkladı.
HAVADA KORKU DOLU ANLAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kalkış sonrası yaşanan bir arızada geri dönülmesi gerekiyorsa; hava durumu al, kabin ekibini bilgilendir, yolcuyu bilgilendir (gerçekci ol) ve geri dön. Kitap böyle diyor... Kaptan kurallara uyar, ancak yorum ne olur? kaptana bravo yerine "yolcu panik yaşadı"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik arızadan dolayı neden korku dolu anlar yaşanıyor? Neden bu yolcular arasında paniğe sebep oluyor? Siz oradamıydınız, arızanın ve havayolunun ne olduğunu bilmediğiniz halde bunları nasıl biliyorsunuz? Lütfen şu haberlerde abartılı bir dil kullanmayın. İnsanlarda gereksiz yere uçak korkusu oluşturuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ural Airlines Tupolev TU-154M /Uçuş no U6-205 . Motor arızası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000