06 Eylül 2009, Pazar 08:11:59

Havada fırsatı kaçırmayın...

Türk Hava Yolları’nın kuruluşu olan Anadolu Jet’in Ramazan ayına özel kampanyası bilet satışlarını patlattı...
  • böyle saçmalık olmaz ...bunlar çiftçi resmiyle reklam yapıp sözde anadoluya uçan firma görüntüsünde değiller miydi ?... 50 ye bilet alıyorsunuz 50 de vergi koyuyor ...bu nasıl bir anadolu jet ..nerde anadoluluk ? milleti kazıklamak mı anadoluluk ? thy adıyla uçsun daha iyi ..ha hasan hakkı ..ha hakkı hasan .. ankaragücü ankaraspor gibi bişe bu .. bunu da iptal etsinler milleti kandırıyorlar ...
  • Ey Anadolu jet , Bursa yenişehir hava alanına niye ucmazsınız. Bursayı niye diger illere baglmaya yardımcı olmazsınız? Bize küsmüsünüz ?

Tüm uçuşlarda tüm koltukları her şey dahil 59 Liradan satışa sunan Anadolu Jet uçaklarını doldurdu. Ekonomik uçak bileti satan havayolları arasında en iddialı fiyatı sunan Anadolu Jet’in ramazan kampanyası yarın sona eriyor.

Tüm koltuklarını her şey dahil 59 Liraya satışa sunarak benzersiz bir fiyat sunan Anadolu Jet, aktarmalı 2. uçuşlarını ise herşey dahil 25 Liradan satışa sunuyor.

Ayrıca 12 yaşına kadar tüm çocuklar ise sadece vergileri ödeyerek uçabiliyorlar.

Ramazan ayına özel bu kampanyayla binlerce kişinin ilk defa uçağa binme şansı yakaladığı belirtiliyor.

Kampanyalı biletlerin satışı ise yarın sona eriyor.

Havada fırsatı kaçırmayın...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
böyle saçmalık olmaz ...bunlar çiftçi resmiyle reklam yapıp sözde anadoluya uçan firma görüntüsünde değiller miydi ?... 50 ye bilet alıyorsunuz 50 de vergi koyuyor ...bu nasıl bir anadolu jet ..nerde anadoluluk ? milleti kazıklamak mı anadoluluk ? thy adıyla uçsun daha iyi ..ha hasan hakkı ..ha hakkı hasan .. ankaragücü ankaraspor gibi bişe bu .. bunu da iptal etsinler milleti kandırıyorlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ey Anadolu jet , Bursa yenişehir hava alanına niye ucmazsınız. Bursayı niye diger illere baglmaya yardımcı olmazsınız? Bize küsmüsünüz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000