24 Ocak 2015, Cumartesi 09:10:33

HAVADA DUMAN PANİĞİ

Allegiant Havayolları'nın Las Vegas'tan Great Falls'a gidecek yolcu uçağı, kalkışından bir süre sonra duman nedeniyle geri döndü.
  • konuyla alakalı degilde neden thy ve diger havayolu firmalarımızda boeıng 757 veya 767 hiç yok ekonomikmi degil başka sebeptenmi kullanılmıyor oysa çok saygın havayollarının hepsinde var ayrıca thy boyamasıda öyle çok şık degil sıfır uçakları bile çok sıradan gözüküyor
  • Gerçekten renkler çok iyi değil, Acaba amaç,dikkat çekmek olabilir mi?Şuan senin dikkatini çektiği gibi.Sen bu şirketin uçağını gördüğün heryerde markaya bakmadan şirketi bilirsin,gibi... Ama gerçekten renk uyumu iğrenç. :)
  • O değil de ne kadar çirkin boyamalar var. Bu şirketlerin pazarlama yöneticileri kimdir ne mezunudur çok merak ediyorum. Marka iletişimi okuyan biri olarak algım direkt bu konuları seçiyor.

Allegiant Havayolları'nın Las Vegas'tan Great Falls'a gidecek yolcu uçağı, kalkışından bir süre sonra duman nedeniyle geri döndü.

Las Vegas'tan sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren uçağın kabininde kısa bir süre sonra duman yayılmaya başladı. Bunun üzerine kokpit ekibine bilgi veren kabin ekibi, dumanın kaynağını da bulamadı.

Rotasını tekrar Las Vegas'a çeviren kokpit ekibi, sorunsuz bir iniş gerçekleştirirken, uçağı itfaiye ve ambulans ekipleri karşıladı.

Uçakta yapılan kontrollerde herhangi bir sorun bulunamadı ancak uçak tedbir amaçlı seferden çekildi.

HAVADA DUMAN PANİĞİ

Yorumlar

hobi ~ 9 yıl önce
konuyla alakalı degilde neden thy ve diger havayolu firmalarımızda boeıng 757 veya 767 hiç yok ekonomikmi degil başka sebeptenmi kullanılmıyor oysa çok saygın havayollarının hepsinde var ayrıca thy boyamasıda öyle çok şık degil sıfır uçakları bile çok sıradan gözüküyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gerçekten renkler çok iyi değil, Acaba amaç,dikkat çekmek olabilir mi?Şuan senin dikkatini çektiği gibi.Sen bu şirketin uçağını gördüğün heryerde markaya bakmadan şirketi bilirsin,gibi... Ama gerçekten renk uyumu iğrenç. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşgörü Elçisi ~ 9 yıl önce
O değil de ne kadar çirkin boyamalar var. Bu şirketlerin pazarlama yöneticileri kimdir ne mezunudur çok merak ediyorum. Marka iletişimi okuyan biri olarak algım direkt bu konuları seçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kultur farki ~ 9 yıl önce
diye bir sey var, Bu da o sebeple size farkli gorunmus olmali

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000