17 Ağustos 2018, Cuma 09:56:22

Havada dehşet anları

Çin'de iç hat seferi yapan yolcu uçağının, havadayken pilot kabinin camının parçalanması üzerine acil iniş yapmak zorunda kaldığı bildirildi.
  • hergün trafikte de birçok kaza oluyor, birok şoför ölümle yüzyüze geliyor ama pilotlar kadar para almıyor. İşiniz gücünüz hava cıva, ha ettiğinizden çok daha fazla para alıyorsunuz pilotlar.
  • Şukadar çok para alıyorsunuz diye konuşan tayfa gel indir hadi bu halde uçağı, adını unutursun adını... kimse bedavadan para vermiyor...
  • Haberdeki resimde tek catlak cam var o da kaptan tarafinda

Çin'de iç hat seferi yapan yolcu uçağının, havadayken pilot kabinin camının parçalanması üzerine acil iniş yapmak zorunda kaldığı bildirildi.

South China Morning Post gazetesinin haberine göre, ülkenin iç doğu kesimindeki Çongçing şehrinden batıdaki Tibet Özerk Bölgesinin başkenti Lhasa'ya hareket eden Şiçuan Havayollarına ait uçak, 32 bin feet (9 bin 750 metre) yükseklikteyken pilot kabininin camının parçalanarak kopmasının ardından batıdaki Çıngdu şehrindeki havaalanına acil iniş yaptı.

Olayda yardımcı pilotun olduğu kısımdaki cam bölmenin açılmasıyla oluşan hava akımının yardımcı pilotu dışarı doğru çektiği, yaşanan vakum etkisiyle giysileri parçalanan pilotun belinden sakatlandığı ve yüzünde kesikler oluştuğu belirtildi.

Kabin sıcaklığının eksi 20 ila 30 dereceye indiği zorlu şartlara karşın kaptan pilotun uçağı indirmeyi başardığı ifade edildi.

Uçaktaki 27 yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu, kontrollerinin ardından başka bir uçakla yolculuklarına devam ettiği kaydedildi.

Havada dehşet anları

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

abartmayın ~ 6 yıl önce
hergün trafikte de birçok kaza oluyor, birok şoför ölümle yüzyüze geliyor ama pilotlar kadar para almıyor. İşiniz gücünüz hava cıva, ha ettiğinizden çok daha fazla para alıyorsunuz pilotlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezik ~ 6 yıl önce
birilerine dert olmuş bizim maaşlar. hatta uykusu kaçıyormuş.
F ~ 6 yıl önce
Şukadar çok para alıyorsunuz diye konuşan tayfa gel indir hadi bu halde uçağı, adını unutursun adını... kimse bedavadan para vermiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 6 yıl önce
Abi bu yil hava yollarında cok sey ters gidiyor bu hava yollari tasarif yapip insan hayati ile mi oynuyorlar ne.
Foto? ~ 6 yıl önce
Haberdeki resimde tek catlak cam var o da kaptan tarafinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000