01 Mart 2009, Pazar 09:40:34

Havada çıkış kapısını açmaya çalıştı

Varşova-İstanbul seferini yapan uçak seyir halinde iken, yolculardan birinin acil çıkış kapısını açmaya çalıştığı iddia edildi.
  • LOT Havayollarına Çelebi mi hizmet veriyor? Birisi buna cevap versin lütfen?
  • Çelebi mi ? yok böyle komik bir haber ya. Çelebi'ymiş :D içeri hava giriyormuş. Kapıyı zorlayan yolcu hava almak için mi uğraşmış o kapıyla :)?
  • Öyle yorumlar görüyorum ki, görüdkçe üzülüyorum. bu insanımızın zeka seviyesi neden bu kadar düşük kaldı? bu düşüklükle bilgisayarı nasıl açmayı başarıyorlar da yorum yapıyorlar... düşünüyorum... Yahu Çelebi ne alaka LOT ne alaka? Acil çıkış kapısı ile bütün bunların ne ilgisi var... Yazık vallahi sonra Aysun Kayacı herkesin oyu niye eşit deyince tartışma konusu oluyor... kız haklı bence :)
  • Pek sayın EDITOR kardeşim, bazı yorumlarıma sansür koyup yayınlamıyorsun ama "teknik" başlıklı ilk mesajda belden aşağı kelime olmasına rağmen yayımlamayı iyi biliyorsun. Bu arada Çelebinin bu işle ne alakası var bende çözemedim, allah bu mesajı yazana akıl fikir versin.
  • haberde hiç bir yerde ÇELEBİ adı geçmiyor ilk olarak çelebi yorumu yapan arkadaşa sesleniyorum NEREDEN UYDURDUN? Çelebiden bir alıp veremediğin mi var ? yanliş yorum yapıp insanları neden yanıltıyorsun ?
  • gercekten katiliorum bu olayin celebiyle ne alakasi var :D
  • çelebi yazan arkadaş öncelikle LOT Polish havayollarının yer hizmetlerini HAVAŞ vermektedir.Bir bilgi sahibi olmadan yorum yapma.Operasyonla ilgili hiçbirşey bilmediğin ortada bari susta bilgili sansınlar.
  • celebiye yaziklar olsun..kimlerin elindeyiz allahim sen sabir ver .deli olmak icten degil.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ne alaka çelebi. çelebi havada mı hizmet veriyor. tüm kapıların kapanması teknik ekibin sorumluluğundadır. bu kadar bilgi yeter umarım.

Uçak yolcularından Dr. Mehmet Çam, Lot Hava Yolları'na ait uçakla, yerel saatle 13.10'da Varşova'dan İstanbul'a gelmek üzere hareket ettiklerini anlattı.

Atatürk Havalimanına inişe yaklaşık 40 dakika kala, yolculardan birinin acil çıkış kapısının kolunu indirmeye çalıştığını iddia eden Dr. Çam, kapının açılmadığını, ancak içeriye hava sirkülasyonu oluştuğunu belirtti.

Dr. Çam, olaya müdahale eden kabin görevlilerinin, kapı kolunu indirmeye çalıştığı öne sürülen yolcuyu kapıya uzak bir koltuğa oturttuklarını dile getirdi.

Öte yandan, saat 16.40'ta Atatürk Havalimanına ulaşan uçaktaki bu yolcunun, havalimanı polisince ifadesinin alındığı ve ''acil çıkış kapısının kolunu yanlışlıkla indirmeye çalıştığını'' söylediği için serbest bırakıldığı öğrenildi.

Havada çıkış kapısını açmaya çalıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
LOT Havayollarına Çelebi mi hizmet veriyor? Birisi buna cevap versin lütfen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çelebi mi ? yok böyle komik bir haber ya. Çelebi'ymiş :D içeri hava giriyormuş. Kapıyı zorlayan yolcu hava almak için mi uğraşmış o kapıyla :)?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öyle yorumlar görüyorum ki, görüdkçe üzülüyorum. bu insanımızın zeka seviyesi neden bu kadar düşük kaldı? bu düşüklükle bilgisayarı nasıl açmayı başarıyorlar da yorum yapıyorlar... düşünüyorum... Yahu Çelebi ne alaka LOT ne alaka? Acil çıkış kapısı ile bütün bunların ne ilgisi var... Yazık vallahi sonra Aysun Kayacı herkesin oyu niye eşit deyince tartışma konusu oluyor... kız haklı bence :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pek sayın EDITOR kardeşim, bazı yorumlarıma sansür koyup yayınlamıyorsun ama "teknik" başlıklı ilk mesajda belden aşağı kelime olmasına rağmen yayımlamayı iyi biliyorsun. Bu arada Çelebinin bu işle ne alakası var bende çözemedim, allah bu mesajı yazana akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
haberde hiç bir yerde ÇELEBİ adı geçmiyor ilk olarak çelebi yorumu yapan arkadaşa sesleniyorum NEREDEN UYDURDUN? Çelebiden bir alıp veremediğin mi var ? yanliş yorum yapıp insanları neden yanıltıyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gercekten katiliorum bu olayin celebiyle ne alakasi var :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çelebi yazan arkadaş öncelikle LOT Polish havayollarının yer hizmetlerini HAVAŞ vermektedir.Bir bilgi sahibi olmadan yorum yapma.Operasyonla ilgili hiçbirşey bilmediğin ortada bari susta bilgili sansınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
celebiye yaziklar olsun..kimlerin elindeyiz allahim sen sabir ver .deli olmak icten degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne alaka çelebi. çelebi havada mı hizmet veriyor. tüm kapıların kapanması teknik ekibin sorumluluğundadır. bu kadar bilgi yeter umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000