29 Nisan 2014, Salı 11:32:25

HAVADA BÜYÜK PANİK!

Bir yolcu uçağının kalkıştan 10 dakika sonra motoru alev aldı, havada büyük panik yaşandı.
  • Umarım Birgün benzer olay ATAKÖY üstünde de olmaz... Allah korusun, ama önce yetkililerin konuyu düşünmesi lazım
  • Peki bu fotograf nasıl çekilmiş?
  • Ben mi yanlış okuyorum sizler mi dikkatli okumuyorsunuz anlayamadım. Haberde kalkış ve iniş limanları, uçağı tipi hangi hava yoluna ait olduğu yazıyor.Daha ne istiyorsunuz ?
  • Arkadaşlar,admin araştırmacı okuyucu, takipçi istiyor.Hem fena mı oluyor,bakın arkadaşlar araştırıp ne bilgiler veriyor.
  • Flightglobal'dan alinti. Görüleceği gibi, ucak bir zamanlar THY'de uçmuş. Ayriyeten, Flight (ki en ciddi kaynaktır) panikten söz etmiyor. Flight tracking web sites indicate that the aircraft bears registration VH-NJI and was operating flight NC1994. Flightglobal’s Ascend Online Fleets database indicates that following its delivery in October 1995, VH-NJI spent ten years with Turkish Airlines, and just over a year with Riau Airlines from September 2008 to April 2010. In August 2010 the aircraft entered service with National Jet Express – the air operators certificate under which Cobham Aviation Services operates in Australia. The owner of the aircraft is Trident Jet in Dublin, Ireland
  • Hangi havayolu oldugu da yazilsa haber degeri daha yuksek olurdu
  • Yok mu bu yolcu uçağının sefer numarası, kalkış ve iniş meydanı ? Bir yolcu uçağı.... Harika bir habercilik. Kaynak veyahut daha elle tutulur bilgiler verseniz daha güzel olmaz mı ?
  • Nasıl bir habercilik bu! Bir varmış bir yokmuş yazsaydınız başlığa keşke. Hangi havayolu, hangi ülkede, nerden nereye gidiyor? Bak bunların hepsi önemsiz detaylar..

Cobham Aviation şirketine ait bir yolcu uçağının Barrow Island'a gitmek için Avustralya'nın Perth Havalimanı'ndan kalkışından 10 dakika sonra motoru alev aldı, havada büyük panik yaşandı.

92 yolcusuyla birlikte sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren BAE 146 tipi yolcu uçağının motoru kalkıştan yaklaşık 10 dakika sonra büyük bir gürültüyle beraber alev almaya başladı. Motorun durumunu gören yolculardan bazıları büyük panik yaşarken, kokpit ekibi rotayı kalkış yaptığı meydana çevirdi.

Uçağı itfaiye ve ambulans ekipleri karşılarken, inişin ardından yolcular hemen tahliye edildi. Yapılan açıklamada yolcu ve mürettebattan kimsede yaralanma olmadığı ifade edildi.

Bakıma alınan uçağın motorunun neden alev aldığı henüz bilinmezken, yolcular için başka bir uçak tahsis edildi.

 

HAVADA BÜYÜK PANİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

BİRGÜN ~ 10 yıl önce
Umarım Birgün benzer olay ATAKÖY üstünde de olmaz... Allah korusun, ama önce yetkililerin konuyu düşünmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih olur mu? ~ 10 yıl önce
kim dedi ki size, gelin 1911den beri hava meydanı olarak kullanılan Yeşilköy'ün dibinde oturun diye. Yoksa, gürültü oluyor, uçaklar 23 pistine yaklaşmasın diye imza verenlerdenmisiniz?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Peki bu fotograf nasıl çekilmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçeriden ~ 10 yıl önce
Resim içerden değil, dışardan ve uçak havadayken çekilmiş gibi gözükse de; içeriden çekilmiş. Yukarıda görülen flapların mekanizması, arkada görülen ise 1 numaralı motor (uçak 4 motorlu). 2 nolu motorda yangın çıkmış. Dikkatli bakılmazsa dışarıdan çekilmiş gibi gözüküyor.
Bambus ~ 10 yıl önce
Ben mi yanlış okuyorum sizler mi dikkatli okumuyorsunuz anlayamadım. Haberde kalkış ve iniş limanları, uçağı tipi hangi hava yoluna ait olduğu yazıyor.Daha ne istiyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar,admin araştırmacı okuyucu, takipçi istiyor.Hem fena mı oluyor,bakın arkadaşlar araştırıp ne bilgiler veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgiler ~ 10 yıl önce
Flightglobal'dan alinti. Görüleceği gibi, ucak bir zamanlar THY'de uçmuş. Ayriyeten, Flight (ki en ciddi kaynaktır) panikten söz etmiyor. Flight tracking web sites indicate that the aircraft bears registration VH-NJI and was operating flight NC1994. Flightglobal’s Ascend Online Fleets database indicates that following its delivery in October 1995, VH-NJI spent ten years with Turkish Airlines, and just over a year with Riau Airlines from September 2008 to April 2010. In August 2010 the aircraft entered service with National Jet Express – the air operators certificate under which Cobham Aviation Services operates in Australia. The owner of the aircraft is Trident Jet in Dublin, Ireland

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi Havayolu ~ 10 yıl önce
Hangi havayolu oldugu da yazilsa haber degeri daha yuksek olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Yolcu Uçaği ~ 10 yıl önce
Yok mu bu yolcu uçağının sefer numarası, kalkış ve iniş meydanı ? Bir yolcu uçağı.... Harika bir habercilik. Kaynak veyahut daha elle tutulur bilgiler verseniz daha güzel olmaz mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mı bu? ~ 10 yıl önce
Nasıl bir habercilik bu! Bir varmış bir yokmuş yazsaydınız başlığa keşke. Hangi havayolu, hangi ülkede, nerden nereye gidiyor? Bak bunların hepsi önemsiz detaylar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000