06 Ağustos 2016, Cumartesi 08:51:59

"Havacılıkta yatırımlar planlandığı gibi devam edecek"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile bir araya gelen Türk sivil havacılığının temsilcileri Bakan Arslan'a havacılık sektöründeki yatırımların önceden planlandığı şekilde devam edeceği mesajını ilettiler.
  • Bakana Allah kolaylık versin Bakanlık kadrosunun yarısı Erzincanlı diğer yarısının yarısı FETÖ'cü geriye kalanın yarısı da 17-25 Aralık'cı. Nasıl iş yapacaksa biz de merak ediyoruz.
  • Orhan Birdal'ın ne işi var orada.Bu adam ne iş yapar??. Hemşehrilik yine aynı. DEVAMMMMM
  • Bakanin karsisina cikip pilotlarin sorunlarini iletebilecek bir talpayi ancak 3 yil sonra yeni bir yonetimde gorebiliriz arkadaslar .bu yonetim olagan ustu genel kurulla gitmesse tabi.
  • Talpa sen ne is yaparsin
  • SHGM Yetkilileri neredeymiş?
  • yazık resemn para istemey gitmişler:)

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Başkanı Teoman Tosun ve TÖSHİD Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Ağustos günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan süreçle ilgili havacılık sektörü adına genel durum değerlendirmesi ve sektör analizi yapıldı.

TÖSHİD olarak hükümetin yanında olduklarını ve Bakanlığın ulaştırma politikalarına uygun olarak yollarına devam ettiklerini belirten Başkan Teoman Tosun şunları söyledi: "Bu kritik döneme rağmen havacılık sektörü temsilcileri olarak önceden planlanan yatırımlardan vazgeçmeyeceğiz ve istihdamda azalmaya gitmeyeceğiz" dedi.

Tosun konuşmasına şöyle devam etti; "Sayın Bakanımız sektör içerisinden gelmektedirler. Bu nedenle de içinde bulunduğumuz durumu özümseyecek tüm bilgi birikimine ve tecrübeye fazlasıyla sahiptirler. Bizlere Türk Havacılık Sektörü için her türlü desteğe ve yardıma hazır olduklarını ilettiler".

"Havacılıkta yatırımlar planlandığı gibi devam edecek"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Zor işler ~ 8 yıl önce
Bakana Allah kolaylık versin Bakanlık kadrosunun yarısı Erzincanlı diğer yarısının yarısı FETÖ'cü geriye kalanın yarısı da 17-25 Aralık'cı. Nasıl iş yapacaksa biz de merak ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKÇİ ~ 8 yıl önce
Orhan Birdal'ın ne işi var orada.Bu adam ne iş yapar??. Hemşehrilik yine aynı. DEVAMMMMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 8 yıl önce
Bakanin karsisina cikip pilotlarin sorunlarini iletebilecek bir talpayi ancak 3 yil sonra yeni bir yonetimde gorebiliriz arkadaslar .bu yonetim olagan ustu genel kurulla gitmesse tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 8 yıl önce
bi bitmediniz..
cpt ~ 8 yıl önce
Talpa sen ne is yaparsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ~ 8 yıl önce
SHGM Yetkilileri neredeymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
yazık resemn para istemey gitmişler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000