09 Mart 2011, Çarşamba 10:29:38

HAVACILIKTA MİLLETVEKİLLİĞİ HAFTASI...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu hafta köşe yazısında, Havacılık camiası içinde milletvekili aday adaylığını hakeden isimleri tartıştı. İşte Kıdık'ın bu haftaki köşe yazısı...
  • Güzel tespitler,tebrikler.
  • ''yakinimdir'' ilgilenin. işlem tamam. kul hakkıda neymiş.hadi canım...
  • Pegasus sitesinde Ankaradan Kalkan uçakların özellikle İzmir uçağı 08,35De kaltı gözükmesine rağmen İzmir ABD'ye inmedi .halen havada gözüküyor.
Değerli okurlarım öyle bir zaman ki nereye gitseniz altında her türlü çapanoğlu aranıyor. Malum milletvekili olmak isteyenler için her türlü atraksiyonun meşru olduğu bir dönemdeyiz. Kendi alanımda yani havacılık üzerine yapılması gereken haberleri yapmak üzere dünyanın neresine olursa olsun gitmeye gayret ediyorum. Bu bağlamda AirportHaber’in köşe yazarlarından Doç.Dr. Korhan Oyman’ın Dekan Yardımcılığı görevini yaptığı dünyanın en önemli 4 havacılık üniversitesinden biri olan Florida Institute of Technology’i ziyaret ediyorum.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın köşe yazısının devamı için TIKLAYINIZ
HAVACILIKTA MİLLETVEKİLLİĞİ HAFTASI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Güzel tespitler,tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
''yakinimdir'' ilgilenin. işlem tamam. kul hakkıda neymiş.hadi canım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus sitesinde Ankaradan Kalkan uçakların özellikle İzmir uçağı 08,35De kaltı gözükmesine rağmen İzmir ABD'ye inmedi .halen havada gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000