23 Ekim 2010, Cumartesi 08:11:03

Havacılıkta marka olmak istiyorlar

Güney Kore, Asya'nın en büyük uçak test-eğitim pistini Incheon'da inşa edeceklerini açıkladı.
  • evet abi. muhtemelen senin bu yorumunu okuyan boingciler gaza gelip durmadan yola devam edip kobi olmaktan çıkıp bi marka haline gelcek. ver coşkuyu abi ver.. dört beş daha dokuz
  • Boeing isallah bu gidisle havacilikta bir marka olacaktir. durmak yok yola devam boeing

Amerika'nın Seattle şehrindeki Boeinglerin eğitim pistini gezen Incheon Belediye Başkanı Song Yong-Kil, Boeing firması ile anlaşmaya yaptıklarını, Incheon'daki serbest ticaret bölegesinde Asya'nın en büyük uçak test-eğitim pistini inşa edeceklerini açıkladı.

İnşa edilmesi planlanan eğitim pistinin 2013 senesine kadar tamamalanan kısmında, tüm simulasyon sistemleri kurulup eğitime hazır olacak. 2014 senesine varıldığında proje tamamiyle bitip, uçak test-eğitimleri için kullanılabilir hale gelecek. Boeing firmasından yaklaşık 200 görevlinin istihdam edilmesi beklenen eğitim pistinin, Boeing 777 uçaklarını da içeren eğitim olanakları ile Asya'nın hava eğitim merkezi olması bekleniyor.

Başkan Song, Kore'nin en büyük uluslararası havalimanının Incheon'da olduğunu hatırlatarak 'Eğer bu proje sekteye uğramadan gerçekleşirse, Inchon havacılık konusunda sadece Asya'da değil tüm dünyada bir merkez haline gelir ve global markalarımız yanında bir tane de havacılık alanında markamız olmuş olur' diye açıklamada bulundu.
 

Havacılıkta marka olmak istiyorlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
evet abi. muhtemelen senin bu yorumunu okuyan boingciler gaza gelip durmadan yola devam edip kobi olmaktan çıkıp bi marka haline gelcek. ver coşkuyu abi ver.. dört beş daha dokuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Boeing isallah bu gidisle havacilikta bir marka olacaktir. durmak yok yola devam boeing

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000