17 Mart 2016, Perşembe 10:11:41

Havacılıkta kariyer planlayanlar IFTE 2016’de buluşacak

Havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen binlerce genci eğitim organizasyonlarıyla bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE, 6 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açacak.
  • Her işte olduğu gibi bu iştede bişeylerin tadını kaçırcaksınız...
  • Kardeş sen hem rahat rahat işin de gücündeyken ben dersime gitmek zorunda kaldım iş hayatına giremedim. Sen ezberlediğin bi ton soruyla sınav geçerken ben gecelerce ders çalıştım. Şimdi örgün eğitimle aofi bir tutma istersen.
  • Biletimi simdiden aldim kacirirmiyim hic
  • Pilotluk icin gereken herseye sahibim ama aöf mezunu deyip almiyorlar boylemi kariyer plani yapicaz orgun egitim isletmeyle aof isletme arasindaki farki mantikli bi sekilde aciklasinlar tamam diyelim.ama bisey diyemiyolar sirket kriteri bu kadar.sirket kriteri torpil olmus.Bu dunyada hayal gerceklestirmek icin bile para lazim olur olmus
  • geçen sene gitmiştim,bu sene de ordayız.
  • Thk da durum çok kötü. Bu seneki mezunların temmuz a yetiştirilmesi lazım ama 2017 temmuzdan bahsedilmektedir. Uzak durun hiç kafsnızı yormayın
  • Genel havacılığa geldiğin günden beri yenilik ve başarılı çalışmalarla büyük işler yaptın.Kaya gibi bitirici adamsın.Eğitim vereceklerin ve eğitim alacakların fuarını düzenlediğin için havacılık adına tebrik ederim.TÜRKİYE havacılığına hayırlı olsun.Y.ÇARKCI
  • Türkiye'de havacılık ve daha birçok alanda kariyer planlama,mevcut iktidar sayesinde ancak ve ancak torpil ile olur gerisi koskoca yalandır! Torpil airlines'da sponsor olmuş,tam trajikomedi, sırf laf olsun !
  • 90.000 avro verin kariyeriniz planlanır..imza yuvamı yap uçuş merkezi

Havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen binlerce genci eğitim organizasyonlarıyla bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE, 6 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2016 üçüncü kez kapılarını açacak. Havacılık sektöründe kariyer hedefleyen gençlerin, doğru eğitim kuruluşlarını tercih ederek hedeflerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla ortaya çıkan IFTE, bu yıl geçmiş yıllara göre iki gün yerine üç gün ziyaretçilerini ağırlayacak.  Son yıllarda havacılık sektörünün gelişimine paralel olarak ciddi anlamda iş gücü ihtiyacı ortaya çıkması ve bununla birlikte birçok özel üniversiteler ve eğitim organizasyonlarının kurulması gençlerin kafasını meşgul ederken, binlerce genç eğitim fuarında bir çok alternatifi bir arada görme ve kendisi için uygun eğitim kuruluşunu seçme şansını da yakalayacak.

6-7-8 Mayıs tarihlerinde WOW Convention Center’da düzenlenecek olan fuarda pilot, kabin memuru (Hostes) uçak bakım teknisyeni, yer hizmetleri memuru, hava trafik kontrolörü (ATC) ve uçuş planlama uzmanı (Dispatch) olmak isteyenler, bu meslek branşlarında eğitim veren eğitim organizasyonlarıyla görüşme fırsatı bulacak.

Yerli ve yabancı 110 katılımcının yer alacağı IFTE 2016, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açacak. Ayrıca fuara SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Genel Müdürü Temel Kotil gibi sektörün lider isimleri de katılacak.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 6 Mayıs Cuma günü 14:00- 16:00 saatleri arasında SHGM ve DHMİ üst düzey yetkililerinin katılımı ile  “Türkiye’de Havacılık Eğitimleri, Sorunları ve Çözümleri “ konulu çalıştay  yapılacak. Özellikle gençlerin fenomeni olan Türk Yıldızları ve Solo Türk de söyleşileri ile fuara renk katacak. 

Havacılıkta kariyer planlayanlar IFTE 2016’de buluşacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

:) ~ 8 yıl önce
Her işte olduğu gibi bu iştede bişeylerin tadını kaçırcaksınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aöfci ~ 8 yıl önce
Kardeş sen hem rahat rahat işin de gücündeyken ben dersime gitmek zorunda kaldım iş hayatına giremedim. Sen ezberlediğin bi ton soruyla sınav geçerken ben gecelerce ders çalıştım. Şimdi örgün eğitimle aofi bir tutma istersen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aofe cevap veren . ~ 8 yıl önce
Bu durum 2547 sayılı kanunun 12.maddesindeki d ve fıkraları ile 43.maddenin c fıkrasına göre hazırlanan yönetmeliğin 13.maddesinde "Açıköğretim öğrencileri ile aynı öğretim programına göre örgün öğretim öğrencileri arasında öğrenci hakları bakımından fark bulunmadığı gibi her iki yoldan mezun olanlar eşit hak ve yetkilere sahip olurlar." hükmü yer almaktadır. EK NOT: AÖF okuyan okula gitmiyor yada okuyan illa biyerde çalışacak diye de bir kural yok. AÖF öğrencisi orgun okuyandan cok calisiyor.Çünkü sınav geçme endişesini yaşar.ama örgün için düşük not aldığında gider hocanın elini ayağını öper yalvarir 5 10 puan verin de geçeyim diye ama bu aof için geçerli bir birdurum değildir.
Aöf ~ 8 yıl önce
Sen bu mantıkla istesen de okuyamazdın herhalde aöf tam senlik olmuş.
Aöf ~ 8 yıl önce
Sen bu mantıkla istesen de okuyamazdın herhalde aöf tam senlik olmuş.
Örgün eğitimci ~ 8 yıl önce
Birkac yorum altta arkadas cok guzel aciklamis ben aöf fakultesi okurken ayni zamanda ingilizce kursuna gittim yurt disina ciktim pilotluk icin dilimi gelistirdim bos durmadim keyif yapmadim.Hatta alt yorumda arkadasin acikladigi gibi orgun egitimde yalvarip sinif gecersin ama aöf de oyle bir sansin yok optigi isaretledigin an olay bitiyor.basariysa basari ortalamam 3.28 gecen sene ve bu sene bu basaridan dolayi iki adet ONUR BELGESİ sahibiyim.ve sunuda eklim onlisansi orgun egitim okudum ve bir dersten kalmistim hocaya yalvardim beni seven bir hocaydi ve gozumun onunde tipeksle sildi notumu 70-80 yapti ve gectim gel aöfte yapsana boyle birsey.Onum icin kimse bos konusmasin herkes saygili olsun.anadolu universiteside yöke kayitli bu ulkenin universitesi.
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Cok guzel aciklamissiniz.Emeginize saglik
Airbus ~ 8 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin
Ok ~ 8 yıl önce
Biletimi simdiden aldim kacirirmiyim hic

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aöf ~ 8 yıl önce
Pilotluk icin gereken herseye sahibim ama aöf mezunu deyip almiyorlar boylemi kariyer plani yapicaz orgun egitim isletmeyle aof isletme arasindaki farki mantikli bi sekilde aciklasinlar tamam diyelim.ama bisey diyemiyolar sirket kriteri bu kadar.sirket kriteri torpil olmus.Bu dunyada hayal gerceklestirmek icin bile para lazim olur olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fuarın dibi ~ 8 yıl önce
geçen sene gitmiştim,bu sene de ordayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport ~ 8 yıl önce
Thk da durum çok kötü. Bu seneki mezunların temmuz a yetiştirilmesi lazım ama 2017 temmuzdan bahsedilmektedir. Uzak durun hiç kafsnızı yormayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FERHAT BAYINDIR... ~ 8 yıl önce
Genel havacılığa geldiğin günden beri yenilik ve başarılı çalışmalarla büyük işler yaptın.Kaya gibi bitirici adamsın.Eğitim vereceklerin ve eğitim alacakların fuarını düzenlediğin için havacılık adına tebrik ederim.TÜRKİYE havacılığına hayırlı olsun.Y.ÇARKCI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planlama mı ? ~ 8 yıl önce
Türkiye'de havacılık ve daha birçok alanda kariyer planlama,mevcut iktidar sayesinde ancak ve ancak torpil ile olur gerisi koskoca yalandır! Torpil airlines'da sponsor olmuş,tam trajikomedi, sırf laf olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Carrier ~ 8 yıl önce
90.000 avro verin kariyeriniz planlanır..imza yuvamı yap uçuş merkezi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000