09 Eylül 2014, Salı 08:18:38

HAVACILIKTA DEV HAMLE

Rusya Federasyonu ile Çin Halk Cumhuriyeti önümüzdeki ay uzun menzilli ve geniş gövdeli uçak üretimi için bir ortaklık sözleşmesi imzalamaya hazırlanıyor.
  • Ilyushin IL96-400 Geliştirilmeli Mutlaka. Bodrum Havalimanında Aeroflot ve Krass Air de Gördüm Airbus 330 dan ne farkı var. Gayet Güzel.
  • Burda Rusların havacılığına laf atanlar acaba hangi ülke vatandaşı.Senin ülkenin daha bugüne kadar havacılıkta esamesi okunuyor mu?Ruslar dünyada Amerikalılardan sonra havacılıkta çığır açmış ülkedir.Biz hala yerli otomobil yapabilir miyiz diye düşünürken adamlar yıllardan beri hala aktif olarak uçan uçaklar imal ediyor.
  • Bir şey yapmaları lazım. Artık Batı'dan uçak almaları pek olanaklı değil. Rus-Çin ortak yapımı uçağa binenlerin fıtratında ne olduğunu da bir gazeteci RTE'ye sormalı artık :))
  • Sen gitte kağıttan uçak yap kral
  • Cift sim kartli televizyonlu android ucaklar geliyor hayirli olsun :)

Rusya Federasyonu Başbakanı Dmitri Medvedev’in yardımcıları ile bugün gerçekleştirdiği toplantıda söz alan Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin, yaptığı açıklamada, Rusya ile Çin arasında uzun menzilli ve geniş gövdeli uçakların imalatı konusunda teknik proje tasarım ve gelişimini öngören bir anlaşmanın önümüzdeki Ekim ayında imzalanacağını belirtti.

Açıklamasının devamında Çin pazarının yeterince büyük olduğunu kaydeden Rogozin, bu faktörün söz konusu imalat sürecini rantabl kılacağını ifade ederek sözlerini tamamladı.

HAVACILIKTA DEV HAMLE

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bir Bilen ~ 10 yıl önce
Ilyushin IL96-400 Geliştirilmeli Mutlaka. Bodrum Havalimanında Aeroflot ve Krass Air de Gördüm Airbus 330 dan ne farkı var. Gayet Güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 10 yıl önce
Burda Rusların havacılığına laf atanlar acaba hangi ülke vatandaşı.Senin ülkenin daha bugüne kadar havacılıkta esamesi okunuyor mu?Ruslar dünyada Amerikalılardan sonra havacılıkta çığır açmış ülkedir.Biz hala yerli otomobil yapabilir miyiz diye düşünürken adamlar yıllardan beri hala aktif olarak uçan uçaklar imal ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
Bir şey yapmaları lazım. Artık Batı'dan uçak almaları pek olanaklı değil. Rus-Çin ortak yapımı uçağa binenlerin fıtratında ne olduğunu da bir gazeteci RTE'ye sormalı artık :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 10 yıl önce
Sen gitte kağıttan uçak yap kral

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cift sim kartli televizyonlu android ucaklar geliyor hayirli olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demir ~ 10 yıl önce
Öğle tatillerinde esrar çekenlerin ürettiği uçaklardan daha kötü olmaz, sen merak etme.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000