10 Ekim 2008, Cuma 11:38:10

Havacılıkta beklenmeyen ölüm!

Uzun süre Kuzu Kargo Havayolları’nın Teknik Müdürlüğü’nün yapan Mehmet Balkanlı yaşamak için göç ettiği Çin’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • ALLAH TAHSILATINI AFFETSIN KONYADAN BİLAL UGUR
  • MEHMET KARDESIME ALLAHTAN RAHMET DILERIM BERABER CALISTIGIMIZ KONYADA GUZEL GUNLERIMIZ OLDU IYI VE DOST CANLISI ARKADASIM MEKANIN CENNET OLSUN AILESINE DE SABIRLAR DILIYORUM
  • ESKİ KÜÇÜK ÇIRAĞIMIZ MEHMET BALKANLI NIN ANİ VEFATINI DUYDUK EN ÇOK YAKILMA OLAYINA ÜZÜLDÜK ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN
  • .müdürüme allahtan rahmet dilerim.dünyanın öbür ucunda çalışsam bile arkamda onun olması bana her zaman güven verdi.acı habere çok üzüldüm.mehmet beyle yurt dışında bazı olaylarda yanındaydım.gerçekten o bir teknik müdürdü ve kuzu için nasıl çabaladağına şahidim.mekanın cennet olsun mehmet müdürüm.
  • MEHMET benim birlikte calıstıgım iyi insanlardan biriydi.Arkadas olarak ta iyi idi.hic kimse mükemmel değildir.Vardır hataları ama ben Mehmet i hep iyi ve güzel ortak anılarımızla hatırlayacağım.ayrıca hakkımı da helal ediyorum.ALLAH günahlarını affetsin ve cennetine kabul etsin.hızlı ve dolu dolu yaşadığına eminim.İYİ UCUSLAR MEHMET BU SON YOLCULUGUN da
  • değerli çalışma arkadaşımız dolunay balkanlı ve değerli eşine sabır diliyoruz..allah rahmet eylesin başımız sağolsun
  • Allah Rahmet eylesin, Başımız sağolsun.
  • Kardeşi Ahmet'in eşiyim.Süprizleri severdi.Bizede en son süprizi erkenden vefat etmek oldu.Onu çok seviyorum ve özlüyorum.Kabullenmek çok uzun sürecek.Tüm arkadaş ve dostlarına teşekkür ederiz.
  • allah rahmet eylesin. ahmet, umit, ve cocuklar basiniz sag olsun.
  • Mehmet Balkanli'nin kucuk kiziyim.Basimiz sagolsun.Sanirim esi Estella'dan sonra ona en yakin olan kisi bendim.Babama cok duskundum.Burda gomulmesini tabi ki biz de cok isteriz ancak su anki esi babamin musluman ve turk vatandasi olmadigi icin orda gomulmesini tercih ettigini iletti ve esi olarak kendi ulkesinin adetlerine gore esine bir seremoni duzenlemesinde hakki oldugunu dusunuyoruz.Allah rahmet eylesin.

Kuzu Kargo Havayolları’nın Teknik Müdürlüğü’nü yapan Mehmet Balkanlı Çin’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kuzu Havayolları Teknik Müdürlüğü’nü yaptıktan sonra yaklaşık altı ay önce şirketten ayrılarak Çin’e yerleşen Mehmet Balkanlı, dün geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

 

Mehmet Balkanlı’nın eşinden ayrıldığı ve bu sebeple Çin’e yerleştiği belirtilirken cenazeye sahip çıkan Kuzu Havayolları, şimdi Mehmet Balkanlı’nın ailesine ulaşmaya çalışıyor.

 

Havacılık sektöründeki arkadaşlarından yardım isteyen Kuzu Havayolları, Mehmet Balkanlı’nın ailesini bilenlerin temasa geçmelerini arzu ediyor.

Havacılıkta beklenmeyen ölüm!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

UGUR ~ 15 yıl önce
ALLAH TAHSILATINI AFFETSIN KONYADAN BİLAL UGUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UGUR ~ 15 yıl önce
MEHMET KARDESIME ALLAHTAN RAHMET DILERIM BERABER CALISTIGIMIZ KONYADA GUZEL GUNLERIMIZ OLDU IYI VE DOST CANLISI ARKADASIM MEKANIN CENNET OLSUN AILESINE DE SABIRLAR DILIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ULUKAYA AİLESİ ~ 15 yıl önce
ESKİ KÜÇÜK ÇIRAĞIMIZ MEHMET BALKANLI NIN ANİ VEFATINI DUYDUK EN ÇOK YAKILMA OLAYINA ÜZÜLDÜK ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
.müdürüme allahtan rahmet dilerim.dünyanın öbür ucunda çalışsam bile arkamda onun olması bana her zaman güven verdi.acı habere çok üzüldüm.mehmet beyle yurt dışında bazı olaylarda yanındaydım.gerçekten o bir teknik müdürdü ve kuzu için nasıl çabaladağına şahidim.mekanın cennet olsun mehmet müdürüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özer Kırtay ~ 16 yıl önce
MEHMET benim birlikte calıstıgım iyi insanlardan biriydi.Arkadas olarak ta iyi idi.hic kimse mükemmel değildir.Vardır hataları ama ben Mehmet i hep iyi ve güzel ortak anılarımızla hatırlayacağım.ayrıca hakkımı da helal ediyorum.ALLAH günahlarını affetsin ve cennetine kabul etsin.hızlı ve dolu dolu yaşadığına eminim.İYİ UCUSLAR MEHMET BU SON YOLCULUGUN da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ünal selçuk ~ 16 yıl önce
değerli çalışma arkadaşımız dolunay balkanlı ve değerli eşine sabır diliyoruz..allah rahmet eylesin başımız sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan AKGÖZ ~ 16 yıl önce
Allah Rahmet eylesin, Başımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolunay BALKANLI ~ 16 yıl önce
Kardeşi Ahmet'in eşiyim.Süprizleri severdi.Bizede en son süprizi erkenden vefat etmek oldu.Onu çok seviyorum ve özlüyorum.Kabullenmek çok uzun sürecek.Tüm arkadaş ve dostlarına teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih gencer ~ 16 yıl önce
allah rahmet eylesin. ahmet, umit, ve cocuklar basiniz sag olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz Balkanli ~ 16 yıl önce
Mehmet Balkanli'nin kucuk kiziyim.Basimiz sagolsun.Sanirim esi Estella'dan sonra ona en yakin olan kisi bendim.Babama cok duskundum.Burda gomulmesini tabi ki biz de cok isteriz ancak su anki esi babamin musluman ve turk vatandasi olmadigi icin orda gomulmesini tercih ettigini iletti ve esi olarak kendi ulkesinin adetlerine gore esine bir seremoni duzenlemesinde hakki oldugunu dusunuyoruz.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000