21 Ağustos 2014, Perşembe 10:00:20

HAVACILIK YÖNETİCİLERİNE MEYDAN OKUDU!

Sinir sistemini çökerten ALS hastalığına dikkat çekmek ve bağış toplamak amacıyla Ice Bucket Challange adıyla başlatılan kampanyaya adeta destek yağıyor.
  • Elinize sağlık.. Müsteşara 200.000 Euro'luk saat hediye edenler inşallah birazda bu hastalığa yardım etsinler
  • su sıkıntısı çektiğimiz bu gunlerde suyun bu seklilde harcanması çok acı. Bunun arkasında birşeyler olduğunu düşünüyorum.Susuz kalıp başka!?! ülkelere muhtac bırakılmamız isteniyor.Ne dersiniz?
  • Murat Ersoy yada Ali Sabancı görür dedik ama görmediler sanırım :-) Halbuki onlarda ego pek yoktur... Halka daha yakın daha mütevazidirler... Hala ikisinden de bekliyoruz
  • Herşeyde anlamsız karalama yapmaya gerek yok. Öyle veya böyle bu şekilde bir çok insan öğrendi bu hastalığı . Esas amaç maddi yardım toplamak olduğu için gönlü zengin ve bunu reklam etmek istemeyen binlerce insan yardımcı oluyordur eminim .
  • Ali sabanci bu sudanda para alir..birakin bagisi borclu cikarsiniz :)
  • Abi saatler olsun su gibisi yok
  • Buzlu su olacak..Votkaya atılır gibi suya son anda atılan buz parçacıklarını saymıyoruz :) Murat Ersoy bu meydan okumayı görür bence ;)
  • Ali bey komşuymuşuz..
  • Heli önce veya sonra konuyu çarpıtmanız gerek yok amaç belli mesaj belli.Reklamsa reklam ama bu konuya dikkat çekmekte cesaret işi meydan okumada öyle eleştiri yaparken kendinizede bir özeleştiride bulunun, Teşekkürler Ali Kıdık havacılık sektörüne gerçekçilik ve farklılık kattığınız için.
  • Foşş diye bi anda döktüya la :)

Sinir sistemini çökerten ALS hastalığına dikkat çekmek ve bağış toplamak amacıyla Ice Bucket Challange adıyla başlatılan kampanyaya adeta destek yağıyor.

Kısa bir süre önce başlatılan dev kampanyaya dünya üzerinden yoğun destek gelirken #ALSIceBucketChallenge hashtag’iyle Twitter’da bir haftada 660 bin paylaşım yapıldı ve toplamda 13 milyon doların üzerinde bağış toplandığı belirtildi.

Dünyanın en ünlü yıldızlarının katılarak destek verdiği kampanyaya bugüne Mark Zuckerberg, Bill Gates, Bon Jovi, Jeniffer Lopez, Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra sanat, spor ve iş dünyasından büyük destek geldi. Kampanyaya destek için ünlü isimler buzlu su dolu kovayı başından aşağı dökerek farklı isimlere meydan okuyor ve söz konusu görüntüleri yayınlayarak dünyanın dikkatini bu yöne çekiyor.

Ülkemizde de bazı isimlerin kampanyaya destek vermesiyle şu sıralar oldukça gündemde olan Ice Bucket Challange kampanyasında gözler havacılık sektöründen gelecek desteği bekliyor.

Havacılık sektöründen henüz kampanyaya ilişkin bir katılımın olmaması AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ı da harekete geçirdi. Kıdık da Ice Bucket Challange kampanyası kapsamında buzlu suyu kafasından aşağıya dökerek sektörün birçok yöneticisine meydan okudu ve desteğe çağırdı.

Deneyimli Gazeteci Ali Kıdık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan başta olmak üzere, Orhan Birdal, Bilal Ekşi, Hamdi Topçu, Murat Ersoy, Temel Kotil, Ali Sabancı, Teoman Tosun, Sani Şener, Serhat Çeçen, Nihat Özdemir, Fatih Akol, Paul Schwaiger, Sertaç Haybat, Orhan Coşkun ve Hamdi Akın’a meydan okudu.

İşte Ali Kıdık’ın sektörün önde gelen yöneticilerine meydan okuyarak buzlu suyu kafasından döktüğü o anlar:



©AirportHaber /

HAVACILIK YÖNETİCİLERİNE MEYDAN OKUDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Elinize sağlık.. Müsteşara 200.000 Euro'luk saat hediye edenler inşallah birazda bu hastalığa yardım etsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 10 yıl önce
su sıkıntısı çektiğimiz bu gunlerde suyun bu seklilde harcanması çok acı. Bunun arkasında birşeyler olduğunu düşünüyorum.Susuz kalıp başka!?! ülkelere muhtac bırakılmamız isteniyor.Ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 10 yıl önce
Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın e mi..
Ersoy ve Sabancı ~ 10 yıl önce
Murat Ersoy yada Ali Sabancı görür dedik ama görmediler sanırım :-) Halbuki onlarda ego pek yoktur... Halka daha yakın daha mütevazidirler... Hala ikisinden de bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herşeyde anlamsız karalama yapmaya gerek yok. Öyle veya böyle bu şekilde bir çok insan öğrendi bu hastalığı . Esas amaç maddi yardım toplamak olduğu için gönlü zengin ve bunu reklam etmek istemeyen binlerce insan yardımcı oluyordur eminim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel ama ~ 10 yıl önce
Ali sabanci bu sudanda para alir..birakin bagisi borclu cikarsiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mrkado ~ 10 yıl önce
Abi saatler olsun su gibisi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volki ~ 10 yıl önce
Buzlu su olacak..Votkaya atılır gibi suya son anda atılan buz parçacıklarını saymıyoruz :) Murat Ersoy bu meydan okumayı görür bence ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ali bey komşuymuşuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehzade 61 ~ 10 yıl önce
Heli önce veya sonra konuyu çarpıtmanız gerek yok amaç belli mesaj belli.Reklamsa reklam ama bu konuya dikkat çekmekte cesaret işi meydan okumada öyle eleştiri yaparken kendinizede bir özeleştiride bulunun, Teşekkürler Ali Kıdık havacılık sektörüne gerçekçilik ve farklılık kattığınız için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Foşş diye bi anda döktüya la :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000