28 Ekim 2009, Çarşamba 07:52:25

"Havacılık yavaş yavaş toparlanacak"

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Boeing'un Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Randy Tinseth, havacılık endüstrisinde toparlanmanın uzun vadede ve yavaş bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti...
  • Tabi karlarının yavaş yavaş artmasını bekleyemeyecekleri için kimbilir hangi parçalardan çalıp bakalım ne oyunlar yapacaklar.
  • Toparlanma uzun vadede ve yavaş bir şekilde gerçekleşecekmiş. Bilmediğimiz bir şey söyleyemedin mi?

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Boeing şirketinin Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Randy Tinseth, havacılık endüstrisini ve şirketin son durumunu bir basın toplantısı ile değerlendirdi.

Breakingtravelnews.com'da yayınlanan habere göre, Okyanusya Bölgesi olarak adlandırılan Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Pasifik Adaları Bölgesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tinseth, küresel ölçekte de öngörülerini açıkladı.

Tinseth, havacılık endüstrisinde toparlanmanın uzun vadede ve yavaş bir şekilde gerçekleşeceğini belirtirken 2028 yılına kadar dünya genelinde 3.2 trilyon Dolar değerinde 29 bin uçak ihtiyacı doğacağını belirtti. Tinseth, bu süreçte Okyanusya Bölgesi'nde de 90 milyar dolar değerinde 670 uçak ihtiyacı hissedileceği tahmininde bulundu.

Havacılık endüstrisinin küresel krizden olumsuz yönde etkilendiğini belirten Tinseth, yolcu ve hava kargo trafiğinde yaşanan düşüşe dikkat çekti. Krizin en dip noktasını gördüklerini söyleyen Tinseth, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Eldeki veriler krizin en dip noktasını gördüğümüzü ve toparlanmanın başladığını gösteriyor. Küresel anlamda toparlanma uzun ve yavaş bir süreç olacak. Havayolu şirketleri de pazar koşullarına adapte olmayı sürdürecekler."

"Havacılık yavaş yavaş toparlanacak"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi karlarının yavaş yavaş artmasını bekleyemeyecekleri için kimbilir hangi parçalardan çalıp bakalım ne oyunlar yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Toparlanma uzun vadede ve yavaş bir şekilde gerçekleşecekmiş. Bilmediğimiz bir şey söyleyemedin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000