23 Eylül 2017, Cumartesi 16:09:57

Havacılık tutkunları Karain'de buluştu

Türk Hava Kurumu (THK), Kepez Belediyesi ve Elba Havacılık Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 'Karain FLY-IN 2017' organizasyonu renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
  • thk çalışanıyım ve zaman zaman mağdur edilenlerdenim. Eski yiyici takımı ve mevcut yönetim için iyi düşüncelerim malesef yok.Ammavelakin Vasıf başkanı tebrik ediyorum. Adam gerçekten iyi niyetle birşeyler yapmak için çabalıyor. thk genel başkanı vasıf başkan olmalı.
  • Hep aynı şeyi söyler " biz adam olmayız" evet ama niye ? Şu yorumları bi okuyun anlarsınız. Hiçbir organizasyon mükemmel olmaz. Her sene bir iyisi olur. Bir beğenin be yahu! Eleştirmek yerine birde iyi deyinde yapanlar yüreklensin. Eksik varsa biliyorsan şuda olsaydı desen daha iyi olur. Bilmiyorsanızda bi susun !
  • Ver parayı ver uçak biletini (vip ) gezdir orayı burayı,yalan dur el ovuştur, yahu bu adam bu şartlarda iki hafta sonra çağır gene gelir.Her ayın 31 inde hep gelir.
  • Ne airshow, ne flyin, iki arada kalmış ne olduğu belli olmayan, sürekli müzikle kafa şişiren, gösterileri berbat, saçma sapan bir organizasyon. Üzüldüm çünkü sadece bir hafta önce mükemmel bir airshow izledikten sonra bu kepazeliği kaldıramadım.
  • Biri büyüğü biri küçüğü mafyalar. Körler sağırlar birbirini ağırlar Üner senin show dünyasında işin ne ? Pilot değilsin hayatında 3 kere kanat gördün flyinn ahkamı kesmişsin, Hava Kuvvetlerinin ezikleri arsa parsel derdinde. Adam gibi bir organizasyon olaydi adam gibi genel havacılar orada olurdu. Korktuğunuz insanlara iniş yasaği koyarsıniz ne kadar yalaka varsa etrafınıza toplarsınız. Sizin show ancak bu kadar olur.
  • Edremitte de mysia havacılık yapılıyordu kaç yıldır yapılmıyor,neden yapılmıyor? Turizme getirisi vardı. Üstelik çok iyi gösteriler izleyiciler tarafından ilgiyle begeniliyordu. Kim bir uçak görse şu aleti bende ucurmak istiyorum diyen çok insan vardı. Bir esnaf ağzından, ilgili yerlere ulaşır umarım.
  • Bir iki tane resim ekleseydiniz bari.
  • Sen havacılıği halkla buluşturuyoruz diye açiklamalarda bulunuyorsun ama o halka o karain havaalanina gelmeleri için ulasım saģlamayı başarabildin mi ? Bi belediyeden otobüs bulabildin mi ?
  • Çalışanının maaşını ödemezsin "Havacılık tutkunları" bilmem ne diye etkinlik düzenlersin...

Türk Hava Kurumu (THK), Kepez Belediyesi ve Elba Havacılık Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen 'Karain FLY-IN 2017' organizasyonu renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Karain Hava Meydanı ve Havacılık Eğitim Merkezi'ndeki Karain FLY-IN, akrobasi uçuşu ve tanıtım turları eşliğinde gerçekleşti. 30 uçak ve 50'nin üzerinde pilotun katılımıyla düzenlenen etkinlikler iki gün sürecek. Festival süresince gökyüzü tutkunları, farklı model uçakları inceleme imkanı bulacak. Türkiye'nin farklı şehirlerinde pilot yetiştiren uçuş okullarına ait uçakların yanı sıra kişilere ait tek motorlu özel uçaklar da FLY-IN'de yerini aldı. Değişik renk, model ve yaşta 20'nin üzerinde uçak apronda kendileri için ayrılan bölümlerde sergilendi. Festivalde akrobasi uçuşu yapacak pilot Oğuzhan Yararcan'ın TC-RSF tescilli Pitts S-2B model çift kanatlı akrobasi uçağı da sergilendi.

Uçak sergisini dolaşanlar, gökyüzünde görmeye alıştıkları tek motorlu uçakları yakından görme şansı buldu. Kimisi ailesiyle, kimisi yalnız uçakların önünde öz çekim yaptı. Pilotların gösteri uçuşu yaptığı etkinlikler, radyo kontrollü model uçakların gösterisiyle devam etti. Her yaştan gökyüzü tutkununun katıldığı etkinliklerde halk uçuşları da yapıldı.

Karain FLY-IN uçuşlarından sorumlu pilot Üner Beköz, havacılık faaliyetlerinin genel anlamda üç farklı şekilde yapıldığı anlattı. Beköz, "Bunlar festival, hava gösterisi ve FLY-IN'dir. FLY-IN tüm havacıların bir araya geldiği, halkla kaynaştığı etkinliktir. Burada hava gösterisi yok. Temel amaç pilotların bir araya gelmesi ve bilgi paylaşımında bulunması. Yine hassas iniş yarışmaları da yapılıyor. Bu yarışma pilotların kendi arasındaki bir eğlence" dedi.

KADIN PİLOTA ÇİÇEK

Yangın uçağı ve ambulans helikopterin tanıtım amacıyla geçiş yaptığı 'Karain FLY-IN 2017' etkinliğine katılmak için uçakla gelen kadın pilot Hatice Nur Gündoğdu, çiçeklerle karşılandı. 15 yıldır havacılıkla uğraştığını, son 5 yıldır faal olarak uçtuğunu anlatan Gündoğdu, üç farklı uçak kullandığını, etkinlikler süresince de uçuş gerçekleştireceğini belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Ak Partili Hakan Tütüncü de sıra dışı bir etkinlikle Antalya'yı buluşturuyor olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

TÜRKİYE, 2020 FAI DÜNYA HAVA OYUNLARINA TALİP

Karain FLY-IN etkinliklerine katılan Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) Başkanı Frits Brink ile beraberindeki heyet, 2020 FAI Dünya Hava oyunlarına talip olan Türkiye'nin farklı şehirlerindeki pistleri incelemeye aldı. Brink'e, THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan da eşlik etti. Ankara- Etimesgut, Eskişehir- İnönü, İzmir- Efes, Antalya- Karain ve Fethiye- Babadağ'ı gezmesi planlanan heyet, incelemenin ardından karar hava oyunlarının hangi ülkede yapılacağına karar verecek.

Hava fotoğraflarının yer aldığı sergi açılışı yapılan FLY- IN, yarın düzenlenecek etkinliklerle sona erecek. (Haberler)

Havacılık tutkunları Karain'de buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

bir dost ~ 6 yıl önce
thk çalışanıyım ve zaman zaman mağdur edilenlerdenim. Eski yiyici takımı ve mevcut yönetim için iyi düşüncelerim malesef yok.Ammavelakin Vasıf başkanı tebrik ediyorum. Adam gerçekten iyi niyetle birşeyler yapmak için çabalıyor. thk genel başkanı vasıf başkan olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 6 yıl önce
Dalkavukluk mu yoksa dalgamı geçiyorsun. Osman paşası yerken yardım edenle, şimdiki paşa ile iyi geçinen vasıfcındır bilesin.
Cc ~ 6 yıl önce
Hep aynı şeyi söyler " biz adam olmayız" evet ama niye ? Şu yorumları bi okuyun anlarsınız. Hiçbir organizasyon mükemmel olmaz. Her sene bir iyisi olur. Bir beğenin be yahu! Eleştirmek yerine birde iyi deyinde yapanlar yüreklensin. Eksik varsa biliyorsan şuda olsaydı desen daha iyi olur. Bilmiyorsanızda bi susun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fai başkan ? ~ 6 yıl önce
Ver parayı ver uçak biletini (vip ) gezdir orayı burayı,yalan dur el ovuştur, yahu bu adam bu şartlarda iki hafta sonra çağır gene gelir.Her ayın 31 inde hep gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelir tabi ~ 6 yıl önce
Sen kurban kes bağış yap. Nasılsa bir aç vardır bekleyen orada
Maalesef ~ 6 yıl önce
Ne airshow, ne flyin, iki arada kalmış ne olduğu belli olmayan, sürekli müzikle kafa şişiren, gösterileri berbat, saçma sapan bir organizasyon. Üzüldüm çünkü sadece bir hafta önce mükemmel bir airshow izledikten sonra bu kepazeliği kaldıramadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzlemeseydin ~ 6 yıl önce
İzlemeseydin ozaman. Sevmediğin müziği zorla dinliyormusun. Zorlamı bağladılar. Kötüyse zaten millet bir daha gitmez kendi kendini bitirir. Eleştirde ayarımız yok.
Şişik ego ~ 6 yıl önce
Ne zaman patlıycak bakalım bu egon la!
Mafyalar ~ 6 yıl önce
Biri büyüğü biri küçüğü mafyalar. Körler sağırlar birbirini ağırlar Üner senin show dünyasında işin ne ? Pilot değilsin hayatında 3 kere kanat gördün flyinn ahkamı kesmişsin, Hava Kuvvetlerinin ezikleri arsa parsel derdinde. Adam gibi bir organizasyon olaydi adam gibi genel havacılar orada olurdu. Korktuğunuz insanlara iniş yasaği koyarsıniz ne kadar yalaka varsa etrafınıza toplarsınız. Sizin show ancak bu kadar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üner ~ 6 yıl önce
Abi zaten bu üner beköz'ü zaten kimse anlayamıyor ya. Yazık adama :) artık neyin kafasını yaşıyosa
Genel Havaci ~ 6 yıl önce
Orada su anda cok degerli genel havacilar var, hepside adam gibi adamlar, keske sizde orada olsaydiniz biraz birseyler ogrenirdiniz,
asd ~ 6 yıl önce
Edremitte de mysia havacılık yapılıyordu kaç yıldır yapılmıyor,neden yapılmıyor? Turizme getirisi vardı. Üstelik çok iyi gösteriler izleyiciler tarafından ilgiyle begeniliyordu. Kim bir uçak görse şu aleti bende ucurmak istiyorum diyen çok insan vardı. Bir esnaf ağzından, ilgili yerlere ulaşır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Bir iki tane resim ekleseydiniz bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üner Beköz ~ 6 yıl önce
Sen havacılıği halkla buluşturuyoruz diye açiklamalarda bulunuyorsun ama o halka o karain havaalanina gelmeleri için ulasım saģlamayı başarabildin mi ? Bi belediyeden otobüs bulabildin mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet konuş üner ~ 6 yıl önce
Halka bi lahmacun pide ayran söyledin mi? Bu kim yaa? Puhahaha
Puhahaha ~ 6 yıl önce
Sen eğer cesaret edebiliyorsan, şehir merkezinden karain havaalanına toplu taşıma ile bi gitmeye çalış bakalım yakışıklı :)
Komik ~ 6 yıl önce
Çalışanının maaşını ödemezsin "Havacılık tutkunları" bilmem ne diye etkinlik düzenlersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000