19 Nisan 2011, Salı 15:05:06

"HAVACILIK TAZMİNATI İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Türk Ulaşım Sendikası İstanbul 1 No'lu Şubesi ile Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası İstanbul 2 No'lu Şubesi, Havacılık Tazminatları ile ilgili hakları için mücadele edeceklerini belirterek ortak bir açıklama yayınladı.
  • böyle birbirinize sataşarak hiç bir yere varamazsınız, kimbilir kaç yaşındasınız, azıcık büyüyün. insanı da kurumdan soğutmayın lütfen.
  • ağlamayan çocuğa hiçbir yerde meme vermezler.
  • sevgili arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum üzülerek söylüyorum ki ne olduğunun farkında olmayan bir sürü insan hayatı boyunca kendinden başkasını düşünmemiş bir toplum olmuşuz sizi nelerin beklediğinin farkında bile değilsiniz.
  • yıllardır çeşitli adlar altında"pasif direniş" yaptınız ne kazandınız?popüler adıyla söyleyim:kol senter.hadi anam direnmeye devam....
  • h.tazmianatı içerisinde kurum içerisinde en fazla mağdur olan elektronik personelidir. aynı işi yapan iki personel arasında fark 1500 (BİNBEŞYÜZ) liraya çıkmıştır. Durumun düzelmesi için hiç bir yetkili bir şey yapmıyor
  • birisinin 3 birisinin 1 aldığı tazminatı hiç vermesinler daha iyi .
  • bu kadarda korkulmazki idareden sizde elinizi
  • sendikalarla bu işler yürümediği ortadadır. sendika ne yapmış şimdiye kadar yalandan gövde gosterisi yapmak için bir araya gelecekler. tabi birde bunun siyaset boyutu var,seçimler yaklaşıyor ya. artık bu numaraları yutan kalmadı boşuna kendinizi yormayın. si değilmi Atatürkte ARFF cilerin yaptığı eyleme katılmayan bir temsilci göndermeyen
  • Yahu Ankarada sizin Genel Merkezlerinizi muhatap alan yok, siz İstanbulda sendika üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs öncesi göz boyama açıklaması yapıyonuz. Personelde yerse!!! Bu işin çözüm yeri Ankara'dır ve masa başında çözülür. Kurum yöneticileri ve sendika Genel Merkezleri bakan-başbakan yardımcıları üzerinden bu konuyu çözmeleri gerekir. Özellikle Hazinenin bağlı olduğu Ali BABACAN'a konu iletilirse rahatlıkla çözülür diye düşünüyorum.
  • sendika ve derneklerle bir yere varılamayacağı meydandadır. artık personele bunlardan istifa edip hakkını sandıkta aramak kalıyor.

İşte o açıklama:

"BASINA VE KAMUOYUNA ÇAĞRIMIZDIR

Bizler DHMİ’de örgütlü iki sendika olarak diyoruz ki;

Havacılık Tazminatlarımız ödeninceye kadar birlikte mücadele etmeye kararlıyız. Tazminatlarımız 15 Nisan 2011 tarihinde ödenmediği için 22 Nisan 2011 Cuma günü saat 12.30 da D Blok önünde basın açıklaması yapılacaktır.

Katılımınızı bekler çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Hak verilmez, alınır. Haklar örgütlü kazanılır.

TÜRK ULAŞIM SENDİKASI 
İST. 1. NOLU ŞUBE 

BİRLEŞİK TAŞIMACILIK
ÇALIŞANLARI SENDİKASI
İST.2. NOLU ŞUBE"

"HAVACILIK TAZMİNATI İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
böyle birbirinize sataşarak hiç bir yere varamazsınız, kimbilir kaç yaşındasınız, azıcık büyüyün. insanı da kurumdan soğutmayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ağlamayan çocuğa hiçbir yerde meme vermezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sevgili arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum üzülerek söylüyorum ki ne olduğunun farkında olmayan bir sürü insan hayatı boyunca kendinden başkasını düşünmemiş bir toplum olmuşuz sizi nelerin beklediğinin farkında bile değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıllardır çeşitli adlar altında"pasif direniş" yaptınız ne kazandınız?popüler adıyla söyleyim:kol senter.hadi anam direnmeye devam....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
h.tazmianatı içerisinde kurum içerisinde en fazla mağdur olan elektronik personelidir. aynı işi yapan iki personel arasında fark 1500 (BİNBEŞYÜZ) liraya çıkmıştır. Durumun düzelmesi için hiç bir yetkili bir şey yapmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birisinin 3 birisinin 1 aldığı tazminatı hiç vermesinler daha iyi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadarda korkulmazki idareden sizde elinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sendikalarla bu işler yürümediği ortadadır. sendika ne yapmış şimdiye kadar yalandan gövde gosterisi yapmak için bir araya gelecekler. tabi birde bunun siyaset boyutu var,seçimler yaklaşıyor ya. artık bu numaraları yutan kalmadı boşuna kendinizi yormayın. si değilmi Atatürkte ARFF cilerin yaptığı eyleme katılmayan bir temsilci göndermeyen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu Ankarada sizin Genel Merkezlerinizi muhatap alan yok, siz İstanbulda sendika üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs öncesi göz boyama açıklaması yapıyonuz. Personelde yerse!!! Bu işin çözüm yeri Ankara'dır ve masa başında çözülür. Kurum yöneticileri ve sendika Genel Merkezleri bakan-başbakan yardımcıları üzerinden bu konuyu çözmeleri gerekir. Özellikle Hazinenin bağlı olduğu Ali BABACAN'a konu iletilirse rahatlıkla çözülür diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sendika ve derneklerle bir yere varılamayacağı meydandadır. artık personele bunlardan istifa edip hakkını sandıkta aramak kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000