06 Temmuz 2011, Çarşamba 10:05:59

HAVACILIK SEKTÖRÜNE DE GİRİYOR!

Ünlü giyim fiması Tekbir Giyim, havacılık sektörüne de giriyor...
  • Saçma sapan yorumları okudum.Kimisi laiklikten bahsetmiş kimisi tahrik olmuş falann oooffffff çokkk geri kafalı yorumlar yapılmışş.Tebrikk ederim böyle bir çalışmayı başarılar dilerimm...
  • ufff soldakinin sac telini gordum acayip tahrik oldum. hehehehe. ucuk bunlar
  • Bunları burada beğenen arkadaşları iranda yaşamaya davet ediyorum. Siz gidin oralarda özlediğiniz yaşamı yaşayın. Bırakın Türkiye Cumhuriyeti Atatürkçü ve çağdaş kalsın. Gericilerle işimiz olmasın.
  • yakında thy giydirirler
  • bende hava yolu calısanıyım % 99 müslüman olan bir ülkede mini etek yerine tesettürlü daha iyi olmazmı sizce ,tesettür giyiminde etek biraz kısa olabilir cok uzun olması sıkıntı olur katılıyorum sıze ama cok ta kısa olması bir cok insanın seytanı arzularını uyandırır buda bir gerçektir, bizim söylememizle olmuyor ama bu kişilerin kendi düşünce, fkir ve yaşama tarzıdır herkes özgürdür kimseye karışamayız sadece tesettür giyim milletimize itici yada banel gelmesin ben bunu kast etmek istedim... size iyi çalışmalar diliyorum
  • cık cık cık, tahrik oluyorum bak....
  • Gulf Air, Saudia ve Emirates de islam ülkelerinin havayolları ama içimizdeki araplar bunların hepsinden daha arap. Bu şirketlerin kıyafetlerini göreniniz var mı? Varsa bu tasarımlardan utanırsınız. Kadın vücudunun en ufak parçasını görünce tahrik olunacağını düşünmek ne çeşit bir sapıklıktır? Tek bir yönetim bu ülkeye yakışır, o da Atatürkçü laik cumhuriyet'tir.
  • Emine Lim hanım Gelmeden Önce THY de Cemil İpekçi Tasarımıyla İslami Kesimi Temsil Eden Müslüman Bir Tekstil Firması Dikmişdi. Emine Lim Hanım Gelir Gelmez, Hamdi Topçu yu etkileyip Tüm İşi Vakkoya verdirdi. THY yi Vitali Hakko , Vakko mağazalarını kuran ünlü yahudi asıllı işadamı ve modacı grubuna Teslim Etti. Kısaca VITALI HAKKO nun izi devam etmekte.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • fazla ugraşmaya gerek yok giydir burkayı sal uçaga
Türkiye'nin en önemli tesettür giyim firması durumunda olan Tekbir Giyim, havacılık sektöründe de ses getirecek anlaşmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Bayanların kapalı giyimdeki en önemli adresi konumunda olan Tekbir Giyim, İran, Arnavutluk ve Arap havayolu şirketleriyle görüşmeler yapıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Tekbir  Giyim, İran Air ve Albanian Havayolları'na örnek olarak bir kaç farklı konsept sundu ve gelecek cevaba göre sipariş işlemlerine başlayacak.
 
İran ve Arnavutluk Havayolları ile anlaşma noktasında olan Tekbir Giyim'in Arabistan'da da bir kaç şirketle temas halinde olduğu öğrenildi.


 
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Tekbir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaduman, 'Sözkonusu şirketlerden bize teklif geldi. Biz de kıyafetleri tasarlayıp gönderdik. Ancak henüz yanıt gelmedi. Gelecek yanıta göre hareket edeceğiz. Bizim yapamayacağımız kıyafet yok' dedi.
 
İşte Tekbir Giyim'in İran ve Arnavutluk Havayolları'na gönderdiği örnek konseptler:





©AirportHaber Özel
 
HAVACILIK SEKTÖRÜNE DE GİRİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Saçma sapan yorumları okudum.Kimisi laiklikten bahsetmiş kimisi tahrik olmuş falann oooffffff çokkk geri kafalı yorumlar yapılmışş.Tebrikk ederim böyle bir çalışmayı başarılar dilerimm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ufff soldakinin sac telini gordum acayip tahrik oldum. hehehehe. ucuk bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunları burada beğenen arkadaşları iranda yaşamaya davet ediyorum. Siz gidin oralarda özlediğiniz yaşamı yaşayın. Bırakın Türkiye Cumhuriyeti Atatürkçü ve çağdaş kalsın. Gericilerle işimiz olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakında thy giydirirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende hava yolu calısanıyım % 99 müslüman olan bir ülkede mini etek yerine tesettürlü daha iyi olmazmı sizce ,tesettür giyiminde etek biraz kısa olabilir cok uzun olması sıkıntı olur katılıyorum sıze ama cok ta kısa olması bir cok insanın seytanı arzularını uyandırır buda bir gerçektir, bizim söylememizle olmuyor ama bu kişilerin kendi düşünce, fkir ve yaşama tarzıdır herkes özgürdür kimseye karışamayız sadece tesettür giyim milletimize itici yada banel gelmesin ben bunu kast etmek istedim... size iyi çalışmalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cık cık cık, tahrik oluyorum bak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gulf Air, Saudia ve Emirates de islam ülkelerinin havayolları ama içimizdeki araplar bunların hepsinden daha arap. Bu şirketlerin kıyafetlerini göreniniz var mı? Varsa bu tasarımlardan utanırsınız. Kadın vücudunun en ufak parçasını görünce tahrik olunacağını düşünmek ne çeşit bir sapıklıktır? Tek bir yönetim bu ülkeye yakışır, o da Atatürkçü laik cumhuriyet'tir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emine Lim hanım Gelmeden Önce THY de Cemil İpekçi Tasarımıyla İslami Kesimi Temsil Eden Müslüman Bir Tekstil Firması Dikmişdi. Emine Lim Hanım Gelir Gelmez, Hamdi Topçu yu etkileyip Tüm İşi Vakkoya verdirdi. THY yi Vitali Hakko , Vakko mağazalarını kuran ünlü yahudi asıllı işadamı ve modacı grubuna Teslim Etti. Kısaca VITALI HAKKO nun izi devam etmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fazla ugraşmaya gerek yok giydir burkayı sal uçaga

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000