19 Ekim 2018, Cuma 09:55:49

Havacılık sektöründen bir zam haberi daha

TAV, Onur Air, Türk Hava Yolları, BTA, HAVAŞ gibi kuruluşların seyyanen zamlarından sonra Türkiye'deki havalimanlarında faaliyet gösteren bir şirket daha personeline iyileştirme zammı yapma kararı aldı.
  • Teknik perişan durumda herkesin kafası yeni toplu iş sözleşmesinde ve işin kötü yanı en iyi senaryodan dahi kimsenin mutlu olmayacağı...
  • Vallahi havaş tada zam yok.Sadece denilen ocakta yapılacak zammın bir kısmı diye bildirildi.Yani ara zam falan yok.Ocakta artık yüzde 5 mi olur 7 mi olur yasayıp görücez...
  • euro aliş 7.00 satış 8.30 bu
  • Yeter artık
  • En fakir biz kaldik vermeyede niyetleri yok
  • TGS yapmayacak galıba
  • Bu sirket kadar doviz kurlarinda kurnaz bi sirket yoktur. Komisyon almasa nolcak , alis satis arasinda ucurum fark uyguluyorlar.
  • Sirketler çalışanlara zam yapsa ne? Herşeye boyuna zam geliyor ! Bir de kriz mriz yok manipülasyon var, ekonomimiz çok iyi ama tasarruf yapacağız diyorlar resmen aklımızla dalga geçiyorlar !
  • çelebi de 7 yaptı, ama yılbaşında geri alıyor.
  • Acaba atlas global yapacakmı?

Türkiye'de 4 havalimanında toplam 16 ofisi ile hizmet veren dünyanın en büyük döviz takas zinciri Travelex Exchange, ekonomide yaşanan gelişmeler üzerine personeline zam yaptı.

TAV, Onur Air, Türk Hava Yolları, BTA, HAVAŞ gibi kuruluşların seyyanen zamlarından sonra İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile Antalya Gazipaşa Havalimanı'nda hizmet veren Travelex Exchange de sadece Türkiye'deki çalışanlarına özel yüzde 10 iyileştirme yaptı.

16 OFİSİNDE 100'DEN FAZLA ÇALIŞANI VAR

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Atatürk Havalimanı'nda 11, Esenboğa Havalimanı'nda 2, Adnan Menderes Havalimanı'da 2 ve Gazipaşa Havalimanı'nda 1 takas ofisi bulunan Travelex Exchange'in 100'ün üzerinde personeli bulunuyor.

Havalimanlarında bulunan banka şubeleri döviz takas işlemlerinden ortamala yüzde 4 komisyon alırken, Travelex Exchange ofisleri havalimanı çalışanları tarafından yapılan döviz kuru işlemlerinden komisyon almıyor.

©AirportHaber.com

Havacılık sektöründen bir zam haberi daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

TEKNİK ~ 5 yıl önce
Teknik perişan durumda herkesin kafası yeni toplu iş sözleşmesinde ve işin kötü yanı en iyi senaryodan dahi kimsenin mutlu olmayacağı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 5 yıl önce
Vallahi havaş tada zam yok.Sadece denilen ocakta yapılacak zammın bir kısmı diye bildirildi.Yani ara zam falan yok.Ocakta artık yüzde 5 mi olur 7 mi olur yasayıp görücez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lelel ~ 5 yıl önce
euro aliş 7.00 satış 8.30 bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 5 yıl önce
Yeter artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
En fakir biz kaldik vermeyede niyetleri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 5 yıl önce
TGS yapmayacak galıba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Travelex ~ 5 yıl önce
Bu sirket kadar doviz kurlarinda kurnaz bi sirket yoktur. Komisyon almasa nolcak , alis satis arasinda ucurum fark uyguluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ! ~ 5 yıl önce
Sirketler çalışanlara zam yapsa ne? Herşeye boyuna zam geliyor ! Bir de kriz mriz yok manipülasyon var, ekonomimiz çok iyi ama tasarruf yapacağız diyorlar resmen aklımızla dalga geçiyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport ~ 5 yıl önce
çelebi de 7 yaptı, ama yılbaşında geri alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 5 yıl önce
Acaba atlas global yapacakmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000