17 Ağustos 2011, Çarşamba 12:10:50

HAVACILIK SEKTÖRÜ İFTARLARDA BULUŞUYOR

Havacılık sektöründe de hizmet veren Merkür Group çalışanları ve müşterileri Taksim’de düzenlenen iftarda bir araya geldi...
  • AFİYET OLSUNDA MERAK ETTİM ACABA İFTARA KATILANLARDAN KAÇ KİŞİ ORUÇLUYDU.MİLLET ORUÇ TUTMADAN ORUÇLU AYAKLARDA İFTARA KATILMIYORLARMI. THY DED E ORUÇ TUTMAYIP ORUÇLU AYAKLARDA BİRÇOK KİŞİ VAR .BU ALLAHLA KUL ARASINDA TABİKİİ. TUTMUYORSAN GİZLEME BE ARKADAŞ.
  • Koca "Group" + bazı müşterilerin sayısı toplam onbir (11). Group'un anlamı, şirketler toplululuğu / holding ise durum vahim, yok sadece grup ise sadece "Ismarlama Haber".
  • İftarıda göklerde yapmışsınız..
Taksim City Center Otel’de düzenlenen iftar davetinde evsahipliğini Merkür Group Yönetim Kurulu Başkanı Güler Din ve Genel Müdür  Halis Din yaptı.

İftara  Merkur Group’un tüm çalışanlarının yanı sıra bazı müşteriler de katıldı. 
 
Neşeli bir ortamda geçen iftar davetinde çalışanlar hem orucunu açtı hem de zevkli bir akşam yaşadı.  



HAVACILIK SEKTÖRÜ İFTARLARDA BULUŞUYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
AFİYET OLSUNDA MERAK ETTİM ACABA İFTARA KATILANLARDAN KAÇ KİŞİ ORUÇLUYDU.MİLLET ORUÇ TUTMADAN ORUÇLU AYAKLARDA İFTARA KATILMIYORLARMI. THY DED E ORUÇ TUTMAYIP ORUÇLU AYAKLARDA BİRÇOK KİŞİ VAR .BU ALLAHLA KUL ARASINDA TABİKİİ. TUTMUYORSAN GİZLEME BE ARKADAŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Koca "Group" + bazı müşterilerin sayısı toplam onbir (11). Group'un anlamı, şirketler toplululuğu / holding ise durum vahim, yok sadece grup ise sadece "Ismarlama Haber".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İftarıda göklerde yapmışsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000