16 Aralık 2013, Pazartesi 14:46:14

HAVACILIK DÜNYASININ EN BÜYÜK ANLAŞMASI

Dünyanın en büyük leasing firmalarından Aercap, bir başka büyük leasing firması ILFC’yi satın aldı.
  • Sirket sadece 100 tane sirketin kendisine ait gerisi kira
  • Gözümüz yok ama niye olsun be abi !!!!....azcik abartmislar... sadece 1299 tane ucakciklari olsaydi binlerce zavalli en az bir sene ac yatmazdi....eeee hakkin adaleti !!!!
  • kirada 1300 tane arabam olsun kazandığım parayı koyacak yer bulamam,adamların kirada 1300 tane uçağı var,var sen düşün.. :))
  • dünyada her zaman al-sat'çılar kazanır. henüz daha işi gerçekleştirenlerin kazandığı bir sektör bulunmamaktadır. bakın ekonomi kanalıyız diyenlere, yıllardır tek bir imalat yapan yer ile ilgili haber göremezsiniz. sadece onun parasını öbürüne verenlerin rüya tabiri cinsinden yorumlarıdır anlattıkları. bu dünya batsın.
  • ne büyük paralar dönüyor be

Dünyanın en büyük uçak kiralama şirketi ünvanı ILFC’yi satın alan Aercap’in oldu.Aercap Holding, American International Group bünyesindeki uçak kiralama şirketi ILFC’nin yüzde 100’ünü satın aldığını açıkladı.

41 milyar dolarlık varlığa ulaşan Aercap’in filosunda bin 300 uçak bulunurken 385 de siparişi var. İki dev grup arasındaki birleşme 2014’ün ikinci çeyreğinde tamamlanacak. 

HAVACILIK DÜNYASININ EN BÜYÜK ANLAŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sirket sadece 100 tane sirketin kendisine ait gerisi kira

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gözümüz yok ama niye olsun be abi !!!!....azcik abartmislar... sadece 1299 tane ucakciklari olsaydi binlerce zavalli en az bir sene ac yatmazdi....eeee hakkin adaleti !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
kirada 1300 tane arabam olsun kazandığım parayı koyacak yer bulamam,adamların kirada 1300 tane uçağı var,var sen düşün.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 10 yıl önce
dünyada her zaman al-sat'çılar kazanır. henüz daha işi gerçekleştirenlerin kazandığı bir sektör bulunmamaktadır. bakın ekonomi kanalıyız diyenlere, yıllardır tek bir imalat yapan yer ile ilgili haber göremezsiniz. sadece onun parasını öbürüne verenlerin rüya tabiri cinsinden yorumlarıdır anlattıkları. bu dünya batsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 10 yıl önce
ne büyük paralar dönüyor be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000