29 Ocak 2009, Perşembe 22:01:11

HAVACILIK DÜNYASINDA ŞOK ÖLÜM

Dünyanın en büyük havacılık resimleri paylaşım sitesi Airliners.net’in Genel Müdürü Paulo Emanuele Santa Monica Havalimanı’ndan özel uçağı ile kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra nedeni henüz belli olmayan bir sebeple düşen uçakta hayatını kaybetti.
  • Bunun neresi şok? Huzur içinde yatsın ama bizim için şok olabilecek nokta nerede?
  • Haberin hic bir yerinde son dakika yazmiyor.. son haber yaziyor..
  • ya sizde abartmayın..adamlar vermiş işte haberi..haber okurken saatinemi bakıyorsun?hem haber anında gelse senmi gidip ilk yardım yapacaksın avanak..
  • Ya neresi son dakika haberi bunun anlamıyorum? 16,00 dan bu yana airlines.net te olan bi haber zaten son dk diyip 1 saat sonra haber yayınlıyorsunuz , yayınladığınız haberde 10 saatlik. Show haber e döndü burası!

Havacılık camiasını şok eden bu kazadan sonra Airliners.net’e özel bir sayfa açıldı. Edinilen bilgiye göre Emanuele’nin kullandığı uçak kalkıştan kısa bir süre sonra teknik arıza ile karşılaştı. Uçağı ile kalkış yaptığı havalimanına geri dönmeye çalışan Paulo Emanuele inişe geçtiği sırada yere çakılarak feci şekilde can verdi.  

Yanında bulunan bir kişi ile hayatını kaybeden Emanuele, ile ilgili bir açıklama yapan Airliners.net yetkilileri büyük üzüntü içinde olduklarını ifade ettiler. Havacılık sektörüne Airliners.net gibi büyük hizmetler veren AirportHaber, meslektaşımızın ölümünden büyük üzüntü duymaktadır.

Paula Emanuelle

Paula Emanuelle

Paula Emanuelle

Paula Emanuelle

Paula Emanuelle

HAVACILIK DÜNYASINDA ŞOK ÖLÜM

Yorumlar

NC ~ 15 yıl önce
Bunun neresi şok? Huzur içinde yatsın ama bizim için şok olabilecek nokta nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYTURK ~ 15 yıl önce
Haberin hic bir yerinde son dakika yazmiyor.. son haber yaziyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
base-Q ~ 15 yıl önce
ya sizde abartmayın..adamlar vermiş işte haberi..haber okurken saatinemi bakıyorsun?hem haber anında gelse senmi gidip ilk yardım yapacaksın avanak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hijet ~ 15 yıl önce
Ya neresi son dakika haberi bunun anlamıyorum? 16,00 dan bu yana airlines.net te olan bi haber zaten son dk diyip 1 saat sonra haber yayınlıyorsunuz , yayınladığınız haberde 10 saatlik. Show haber e döndü burası!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000