27 Kasım 2012, Salı 08:09:17

HAVACILIK ÇALIŞTAYI'NA KATILDILAR

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Üniversiteler Havacılık Toplulukları 1’nci Çalıştayı’na katıldı.

Doğu Anadolu Bölgesi’nden BEÜ’nün katıldığı çalıştaya Havacılık Kulübü Başkanı Emrah Aktaş ve kulüp üyesi Esra Fırat konuşmacı olarak katıldı. Türkiye Havayolu Pilotları Derneği tarafından düzenlenen Üniversiteler Havacılık Toplulukları 1’nci Çalıştayı 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Açılış konuşması yapan Havacılık Kulübü Başkanı Emrah Aktaş ve kulüp üyesi Esra Fırat; “Havacılık yüzyılın gelişen sektörlerinden birisi ve biz de yeni bir üniversiteyiz. Yeni üniversite olmanın avantajlarını iyi değerlendirerek Bitlis'in de farklı potansiyeller edinmesini temenni ediyoruz” dediler.

BEÜ’den de öğretim görevlisinin konuşma yaptığı çalıştayda derneklerin, kurumların ve havacılık alanında uzman kişilerden hem üniversite topluluğu için hem de Bitlis'te yapılabilecek havacılık faaliyetleri için alanında uzman kişiler Bitlis'e davet edildi.

Açılış konuşmalarının ardından çalıştaya katılan eğitimciler ve uzmanlar tarafından Bitlis’te düzenlenmesi planlanan bütün havacılık etkinliklerinde yardımcı olunacağının sözü verildi. Alınan bu destekler sayesinde BEÜ Havacılık Topluluğu’nun önümüzdeki aylarda birçok etkinliği olacağı ifade edildi.

HAVACILIK ÇALIŞTAYI'NA KATILDILAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000