15 Eylül 2011, Perşembe 11:58:58

HAVACILIK BİYOYAKITA EĞİLSİN

AirportHaber köşe yazarlarından Tevfik Uyar bu hafta havacılık sektörünün yakıt konusundaki tercihlerini neden değiştirmesi gerektiğini, Biyoyakıt'a neden önem verilmesi gerektiğini köşesine taşıdı. İşte Uyar'ın önemli örneklerle dolu köşe yazısı...
  • Thy bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor..Biraz geç de olsa bu konu gündemde..le-kaptan
  • Degerli Dostlar, Bioyoyakit yapmak ve havacilikta kullanmak diye bir sorun yok. Mesele, gereken miktarda yakiti uretecek biyolojik hammaddeleri gida fiyatlarini arttirmadan uretebilmektedir. Saygilar.
  • üstteki arkadaşa katılıyorum. magazin yok, bilgi çok. teşekkürler. çok para kazanmak önemli değil teknoloji geliştirmek önemli.hakkaten neden thy ya da ordu bu gibi konulara eğilmiyor?
  • Tevfik Bey'in havacılığa farklı açılardan yaklaşan yazılarını zevkle okuyoruz.Başarılı yazılarını sürdürmesini dileriz.
Havacılık alanındaki devler petrole bağlı olmanın yaratacağı problemleri önceden görerek biyoyakıtlar üzerine çalışmaya çoktan başladı.

Ben kendi adıma konuyu uzun bir süredir takip ediyorum: 2008 yılında Aviation Türk dergisinde kapsamlı bir yazı yazmış, sektörün bu konuya eğilmesi gerektiğini ifade etmiştim.

Tevfik Uyar'ın köşe yazısının devamını okumak için tıklayınız...
HAVACILIK BİYOYAKITA EĞİLSİN

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Thy bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor..Biraz geç de olsa bu konu gündemde..le-kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Degerli Dostlar, Bioyoyakit yapmak ve havacilikta kullanmak diye bir sorun yok. Mesele, gereken miktarda yakiti uretecek biyolojik hammaddeleri gida fiyatlarini arttirmadan uretebilmektedir. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üstteki arkadaşa katılıyorum. magazin yok, bilgi çok. teşekkürler. çok para kazanmak önemli değil teknoloji geliştirmek önemli.hakkaten neden thy ya da ordu bu gibi konulara eğilmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tevfik Bey'in havacılığa farklı açılardan yaklaşan yazılarını zevkle okuyoruz.Başarılı yazılarını sürdürmesini dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000