13 Mayıs 2012, Pazar 15:19:43

HAVACILIK AŞKI AŞILAMAK İÇİN...

80’den fazla Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğrencisi ve Çanakkaleli genç, dün hayatlarında ilk kez uçağa bindi. Çanakkaleli gençler Top Air organizasyonu ile İstanbul’dan Çanakkale’ye gelen 4 küçük uçağa binerek hem uçakla tanıştı, hem de kentin ve Çanakkale Boğazı’nın eşsiz güzelliğini havadan görme imkânı buldu.
  • AYJET PARA basıp insanlara kredi çektirip arkasında durmaz 250saat ucurur töreni yapar daha birdaha yardım da etmez birşeyde. Al parayı al lisansı simdi kendilerine yeni slogan belirlemişler üniversiteye gidince iş garantisi varmı. Bangır bangır bağırıyodunuz iş garantisi açık var falan filan. 2 sene sonra lisansımızda iptal olur. oH Ne güzel.
  • Ayjet' in de Nesin Vakfı öğrencileri için buna benzer bir organizasyon yaptığını sanırım bilmiyorsunuz. Kurumları kötülemeden ya da eleştirmeden önce o kurum hakkında biraz bilgi edinseniz ne güzel olur. Bunu geçtim madem eleştiriyorsunuz adınızı soyadınızı yazın.
  • Para basan Ayjet'de böyle sosyal sorumluluk organizasyonlarına el atsa güzel olur..

Organizasyonun mimarlarından Top Servis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztürk, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile işbirliği yaparak, üniversite öğrencileri ile şehirdeki gençleri uçakla daha yakından tanıştırmak ve kendilerine havacılık aşkı aşılamak için böyle bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

Öztürk, “Ülkemizde uçaklarla ilgili bir kültürel eksik, bilgilendirme eksikliği var. Bir uçak nasıl olur, içi nasıldır, kim uçar, kaç paraya alınır, pilot kimdir? Bunları anlatmak üzere uçak sahibi arkadaşlarımızdan rica ederek kalktık 4 uçakla İstanbul’dan buraya geldik. Sivil havacılık alanında dünyada neredeyiz, ne gibi eksiklerimiz var, neler yapabiliriz gibi konularda ufuklarını açmak üzere bir brifing de verdik kendilerine. Arkadaşlarımız tanımadıkları insanları, gençleri uçurarak, havacılık heyecanlarına biraz daha heyecan kattı ve cesaretlerini artırdı. Amacımız havacılığın gelişmesi” dedi.

İşte Çanakkale Havalimanı’ndan renkli görüntüler

HAVACILIK AŞKI AŞILAMAK İÇİN...

Yorumlar

AYJET MADURU ~ 12 yıl önce
AYJET PARA basıp insanlara kredi çektirip arkasında durmaz 250saat ucurur töreni yapar daha birdaha yardım da etmez birşeyde. Al parayı al lisansı simdi kendilerine yeni slogan belirlemişler üniversiteye gidince iş garantisi varmı. Bangır bangır bağırıyodunuz iş garantisi açık var falan filan. 2 sene sonra lisansımızda iptal olur. oH Ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan Ozan ONGUN ~ 12 yıl önce
Ayjet' in de Nesin Vakfı öğrencileri için buna benzer bir organizasyon yaptığını sanırım bilmiyorsunuz. Kurumları kötülemeden ya da eleştirmeden önce o kurum hakkında biraz bilgi edinseniz ne güzel olur. Bunu geçtim madem eleştiriyorsunuz adınızı soyadınızı yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
Para basan Ayjet'de böyle sosyal sorumluluk organizasyonlarına el atsa güzel olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000