18 Haziran 2010, Cuma 08:19:15

Havacıların kapışmasında KKTC'nin adını duyuracak

KKTC Hava Sporları Federasyonu Model Uçak Pilotlarından Eser Kişmir İngiltere’de düzenlenecek olan uluslararası F3J şampiyonasında KKTC'yi temsil edecek.
  • Başkaları KKTC bayrağını taşımanın önemini KTHY dan daha fazla biliyor. Onlar ise ulusal şirketlerini satmak için uğraşıyorlar.

26-27 Haziran tarihlerinde İngiltere’de yaplacak olan şampiyonaya kendi imkanlarıyla katılacak olan Eser Kişmir bugün İngiltere’ye gidecek.

Yaklaşık 10 ülkeden 100’e yakın sporcunun katılacağı şampiyonada Eser Kişmir, yarışmaya KKTC Bayrağı ile katılacak.

Eurotour sıralamasında 31’inci sırada bulunann  Eser Kişmir İngiltere’de yapılacak şampiyonada başarılı olmak istediğini belirterek “Şampiyonaya KKTC olarak kayıt yaptırdım. İnterenet sitesinden de takip edilebileceği gibi ‘TRNC’ olarak ferdi klasmanda yarşacağım. Hedefim iyi bir derece ile hem bu şampiyonada hemde Eurotur sırlamasında iyi bir yere gelmek ve ülkemi temsil etmektir” dedi.

Turganer “Disiplinli ve sistemli çalışma başarıyı getirir”

KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Serdar Turganer ise Eser Kişmir’in başarılı bir sporcu olduğunu ve İngiltere’de yapılacak yarışmada da derece elde etmesini beklediklerini belirtti.

Turganer “Eser’in disiplinli ve sistemli çalışmasını taktir ediyoruz. Zaten bu disiplin ve sistem sayesinde başarıya ulaşılabiliyor. Bu nedenle İngiltere’de yapılacak şampiynada da elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum” dedi.

İngiltere’nin Oxford kentinde iki gün sürecek F3J şampiyonası FAI Kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek.
 

Havacıların kapışmasında KKTC'nin adını duyuracak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Başkaları KKTC bayrağını taşımanın önemini KTHY dan daha fazla biliyor. Onlar ise ulusal şirketlerini satmak için uğraşıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000