19 Mayıs 2009, Salı 13:55:48

Havacıların 19 Mayıs gösterisi beğeni topladı

Bursa'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencilerinin gösterileri heyecanla izlendi.
  • 19 Mayis gosterisi begeni topladi fakat bir sey eksik oldu..F-16'larimizdan biri soyle show amacli guneydoguda daglari bombalayip gelseydi,19 Mayis bayraminin coskusu 3 kat daha artacakti..

Kutlamalar, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Baykurt ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Stadyumu'nda devam etti. Burada protokolün kortej arabasıyla halkın bayramını kutlamasıyla başlayan coşku, öğrencilerin kortej geçişiyle devam etti.

Günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, millet iradesinin yaşatılması için Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Gülsar, "Sizler milletimizin güvencesi olarak yakın gelecekte önemli görevler üstlenip ülkemizi daha ileriye götürecek ve milli değerlerimize sahip çıkmayı sürdüreceksiniz. Bu noktada şunu unutmamak gerekir ki, tarihi iyi bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesile aktarmayı başaran milletler tarihin sonuna kadar var olmayı başaracak olan milletlerdir." diye konuştu.

Lise ve üniversite öğrencilerinin birbirinden ilginç dans ve gösterileri ile şenlenen kutlamalarda, Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin gösterileri heyecanla hizlendi. Gösterilerde F/16 tipi uçakların hava savunma operasyonları da canlandırıldı. Uludağ Üniversitesi'nin birbirinden ilginç şovları ve halk oyunları ekiplerinin yaptığı gösteriler alkış aldı.

Kutlamalar sırasında aşırı sıcaktan fenalaşan bazı öğrenciler stadyum kenarına getirilerek dinlendirildi

Havacıların 19 Mayıs gösterisi beğeni topladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
19 Mayis gosterisi begeni topladi fakat bir sey eksik oldu..F-16'larimizdan biri soyle show amacli guneydoguda daglari bombalayip gelseydi,19 Mayis bayraminin coskusu 3 kat daha artacakti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000