07 Eylül 2010, Salı 09:51:42

Havacılar 'HAYIR'cı mı?

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, Türkiye'yi geleceğini ilgilendiren önümüzdeki Pazar günü yapılacak Referandum'u köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler diyor? İşte o yazı...
  • Tank yurutmek yokmus yollarda...Sen kac yasindasin da tank gordun ki bu yorumu yapiyorsun???Bu vaatlerini gerceklestirmek icin anayasa degiskligini neden beklediler 8 senedir???Ulkeyi soyup sogana cevirmisler,darbeci zihniyeti bahane edip yargiyi ellerine gecirme planlari yapan hirsizlardan bahsediyoruz burda!!!Dune kadar bugun darbeci dedikleri K.Evren'le acilislara giden hangi hukumetti???Kardesim oy verme yasi 18...3 degil..Biz de okuz degiliz...Hadi isine bak
  • Basta THY (AKP)yonetimi olmak uzere, ele gecirilmeye calisilan sektor calisani olarak eksiklerine ragmen evet degil,yargidan tek bir kacis yolu bile vermemek adina HAYIR.Bu ulkeyi parsel parsel satip bundan elini kolunu sallaya sallaya kurtulabilecegini sanan herkese HAYIR.
  • Yazdığım bu yorum uygunsuzsa günlerdir tv.kanallarında ve gazetelerde neden veriliyor.400 tane koyun bile hayır demiş.Biz havacılar bu koyunlar kadar akıllı değilmiyiz.Eğer bu hakaretse bunu da yayınlamayın.Kimseye küfür etmiyorum hakaret etmiyorum.Sadece kendimizi sorguluyorum.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Türk vatandaşlarını her alanda ikinci sınıf görerek , Türkiye'yi yabancı pilot cennetine çeviren liberal ve vahşi kapitalist AKP'nin tüm anayasa değişikliklerine hep beraber canı gönülden HAYIR oyu kullanacağız ki , tüm yabancı pilotları Türkiye'ye getirip istihdam etmenin de birilerine "yüksek bir maliyeti" olsun.
  • Sevgili gurbetçi kardeşlerimizden biri türkiyemizin büyüdüğünü yazmış iyi güzel uzaktan öyle görüyorsun peki neden hala yurt dışında yaşıyorsun gelsene ülkene burda iş var ,aş var, demokrasi var,herşey ucuz , şartlar süper, yahu hadi bekliyoruz al aileni gel vatanına uzaktan davulun sesi hoş geliyor gel birazda yakından dinle bakalım o yüzden HAYIR diyoruz.
  • İmralı canisinin ailesi evet oyu kullanacaklarını açıkladılar.Bu bilgiyi elbetteki ayarlı ve sansürlü basından edinmen mümkün değil.Hiç AKP İmralı canisi ile birlikte hareket edip ateşkes ilan ettirip, yan yana EVET derler mi canım.
  • ISG sabiha gökçen havalimanı işletmesi çalışanı olarak bayram paralarını adam secerek dagıttıkları için lgm güvenlik ve ısg teknik personelleride iş yavaşlatmaya gidiyor. ihaleyi ısgye verdiği ve çalışanlarını madur ettiği için hiçbirşey yapmayan AKP anayasasına HAYIR diyoruz.
  • referandumu sana ZAM gelmedi diye hayir vereceksen,yada havacilikta olanlari kiyaslayip oy vereceksen. vayy memleketin haline...
  • sanirim imralidaki cani de hayir diyodur!o meger lazimmis bazi laik cumhuriyeti ve devrimleri korumak isteyenlere.bu günleride gördükya.....

Önümüzdeki hafta Türkiye'de herkes nefesini tutup siyasetin kısır çekişmesinin ve düellosunun sonucunu bekleyecek. Amerika'da, Avrupa'da bu tip oylamalar için yazarlar, sanatçılar, işadamları ve sivil toplum örgütleri renklerini belli ederler. Kim hangi taraftan olduğunu açıkça ilan eder. Bu cesur açıklamalar henüz demokrasiyi tam olarak yaşayamayan ülkemizde de yapılmaya başlandı.

Demokratik ülkelerde taraf olan insanlara seçimlerden sonra seçimin galipleri tarafsız davranır. Demokrasinin de güzelliği bu olsa gerek. Umarım ülkemizde de taraf belli edenlere tarafsız davranılır.

Sözü nereye getirmek istiyorum? Tabii ki gelecek hafta Pazar günü yapılacak olan Anayasa'nın bazı maddelerinin değiştirilmesi ile ilgili referanduma.

Aslında "havacılık sitesinde siyasetin ne işi var" dediğinizi duyar gibiyim.

...

Havacılar 'HAYIR'cı mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tank yurutmek yokmus yollarda...Sen kac yasindasin da tank gordun ki bu yorumu yapiyorsun???Bu vaatlerini gerceklestirmek icin anayasa degiskligini neden beklediler 8 senedir???Ulkeyi soyup sogana cevirmisler,darbeci zihniyeti bahane edip yargiyi ellerine gecirme planlari yapan hirsizlardan bahsediyoruz burda!!!Dune kadar bugun darbeci dedikleri K.Evren'le acilislara giden hangi hukumetti???Kardesim oy verme yasi 18...3 degil..Biz de okuz degiliz...Hadi isine bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Basta THY (AKP)yonetimi olmak uzere, ele gecirilmeye calisilan sektor calisani olarak eksiklerine ragmen evet degil,yargidan tek bir kacis yolu bile vermemek adina HAYIR.Bu ulkeyi parsel parsel satip bundan elini kolunu sallaya sallaya kurtulabilecegini sanan herkese HAYIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdığım bu yorum uygunsuzsa günlerdir tv.kanallarında ve gazetelerde neden veriliyor.400 tane koyun bile hayır demiş.Biz havacılar bu koyunlar kadar akıllı değilmiyiz.Eğer bu hakaretse bunu da yayınlamayın.Kimseye küfür etmiyorum hakaret etmiyorum.Sadece kendimizi sorguluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk vatandaşlarını her alanda ikinci sınıf görerek , Türkiye'yi yabancı pilot cennetine çeviren liberal ve vahşi kapitalist AKP'nin tüm anayasa değişikliklerine hep beraber canı gönülden HAYIR oyu kullanacağız ki , tüm yabancı pilotları Türkiye'ye getirip istihdam etmenin de birilerine "yüksek bir maliyeti" olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili gurbetçi kardeşlerimizden biri türkiyemizin büyüdüğünü yazmış iyi güzel uzaktan öyle görüyorsun peki neden hala yurt dışında yaşıyorsun gelsene ülkene burda iş var ,aş var, demokrasi var,herşey ucuz , şartlar süper, yahu hadi bekliyoruz al aileni gel vatanına uzaktan davulun sesi hoş geliyor gel birazda yakından dinle bakalım o yüzden HAYIR diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İmralı canisinin ailesi evet oyu kullanacaklarını açıkladılar.Bu bilgiyi elbetteki ayarlı ve sansürlü basından edinmen mümkün değil.Hiç AKP İmralı canisi ile birlikte hareket edip ateşkes ilan ettirip, yan yana EVET derler mi canım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ISG sabiha gökçen havalimanı işletmesi çalışanı olarak bayram paralarını adam secerek dagıttıkları için lgm güvenlik ve ısg teknik personelleride iş yavaşlatmaya gidiyor. ihaleyi ısgye verdiği ve çalışanlarını madur ettiği için hiçbirşey yapmayan AKP anayasasına HAYIR diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
referandumu sana ZAM gelmedi diye hayir vereceksen,yada havacilikta olanlari kiyaslayip oy vereceksen. vayy memleketin haline...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanirim imralidaki cani de hayir diyodur!o meger lazimmis bazi laik cumhuriyeti ve devrimleri korumak isteyenlere.bu günleride gördükya.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000