13 Eylül 2010, Pazartesi 07:46:38

Havacı Astsubay'ın feci ölümü!

Gaziemir Kara Havacılık Komutanlığı'nda görevli 27 yaşındaki Astsubay Gökmen Yazar, yanlış trene bindiğini anlayınca hareket halindeki trenden atlarken ayağı koptu.
  • Gerçekten çok acı. Ailesine sabır diliyorum.

Ambulans helikopter ile İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yazar, burada vefat etti.

Astsubay Gökmen Yazar'ın naaşı birliğinde yapılan törenin ardından bugün Torbalı'ya bağlı Kuşçuburun Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Torbalı'da oturan genç subayın vefatı ailesini de yasa boğdu. 50 yaşındaki anne Elmas Yazer ve babası 52 yaşındaki Mustafa Yazer sinir krizi geçirdi.

Yazer ailesinin evine giden Alay Komutanı Albay Metin Turan acılı anne ve babayı teselli etmeye çalıştı. Torbalı'da ikamet eden ve Gaziemir'deki kışlada görev yapan astsubay Yazar, tren ile birliğine gidip geliyordu. 1
ay önce Şırnak'tan Gaziemir'e tayin olan astsubay Yazer'in 6 aylık nişanlı olduğu ve 20 gün sonra da nişanlısı Emel Yıldız ile evleneceği öğrenildi. Şehit Gökmen Yazer, Kuşçuburun Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

YANLIŞLIKLA ÖDEMİŞ TRENİNE BİNDİ

Şok eden olay geçtiğimiz gün sabah saat 07.00 sıralarında gerçekleşti. Gaziemir Kara Havacılık Komutanlığı 3.Kara Havacılık Alayı Hizmet Destek Taburu Emniyet Muhafız Bölüğü Hava Savunma Füze Takım Komutanı olan Astsubay Gökmen Yazar, birliğine gitmek için Torbalı İstasyonu'na geldi. Biletini alan Yazar, 32321 sefer sayılı raybüse bindi. Trenin hareket etmesinin ardından Ödemiş yönüne doğru gittiğini fark eden Yazar, fazla hızlı gitmeyen trenden atlayabileceğini düşündü. İstasyondan 1 km uzaklıkta trenden atlayan genç subayın ayağı kaydı ve rayların arasına sıkışarak sağ ayak bileğinden itibaren koptu.

Olay yerine çağırılan ambulans ile ilk tedavisi yapılan Gökmen Yazar, daha sonra bölgeye çağırılan ambulans helikopter ile İzmir Yeşilyurt Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen iç kanamadan kurtarılamayan Hava Savunma Füze Takım Komutanı Astsubay Gökmen Yazar vefat etti.

Aslen Zonguldak'ın Karadon Mahallesi'nden olan Yazar, annesi ile birlikte uzun süredir Torbalı'da bulunan Yeni Halk Yapı Sitesi'nde oturuyordu.


 

Havacı Astsubay'ın feci ölümü!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten çok acı. Ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000