17 Kasım 2009, Salı 12:00:30

HAVAALANLARINDA NEDEN GREV YAPILACAK?

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ın hazırlayıp sunduğu Sorun Cevaplasın Programı’nda bu akşam 25 Kasım 2009 tarihinde tüm havaalanlarını da kapsayan 1 günlük grev tartışılacak.
  • Elbetti eşimize felan kızdığımız yok. Sağlık çökmüş kobay olmuşuz ülkece. Eğitim dersen içler acısı okullarda öğrendiğimizden değil gidemediğimiz dersane müfredatından sınav olur çocuklarımız. Vergiler hep alınır bordroludan.Durun bakalım 70 milyonluk ülkede biz üretenler 65 milyonuz yaw. Birazda bizim dediklerimiz olsun.Eğer bu vergileri bizler veriyorsak ozaman eğitimin,sağlığın,ulaşımın en niteliklisi ulaşılabiliri de bizim olmalı. Yani kısacası kamu ve özelsektör çalışamları (emekçileri)bu greve tamamen destek verip bu karanlık gidişe bir dur demesinin zamanı gelmedimi artık?
  • valla yıllardır kaşıkla verip kepçeyle alma zihniyetine karşı olsa gerek...bakalım yollar aşınacakmı:)) aşınırsa ne olacak.gaza %70 ulaşım %35 daha neler neler memura gelince %2,5 hakmı yaw bu ayıptır günahtır yeter enfilasyona ezdirdiğiniz...

Sorun Cevaplasın Programı’nın bu akşamki konukları Birleşik Taşımacılık Sendikası 2 Nolu Başkanı Yakup Tağı ile Genel Sekreter Devrim Atmaz konuk olarak katılacak. Programa ayrıca Birleşik Taşımacılık Sendikası Genel Başkanı Yunus Akıl ile Türk Ulaşım Sendikası Genel Başkanı Nazmi Güzel’de telefonla bağlanacak.

Programda, 25 Kasım 2009 tarihinde gerçekleşecek olan 1 günlük grevin nedenleri ve niçinleri konuşulacak. Grev havacılığımızı nasıl etkileyecek, hangi amaçla bir günlük greve gidiliyor? Bütün bu soruların ve diğer bilinmeyenlerin cevapları Sorun Cevaplasın Programı’nda netleşecek.

Sorun Cevaplasın Programı Ali Kıdık yönetiminde bu akşam saat 21.00’de Airport TV’de canlı olarak ekranlara gelecek.

Airport TV Türksat uydusundan, D-Smart 70. kanal ve www.airporttv.tv üzerinden izlenebiliyor.

HAVAALANLARINDA NEDEN GREV YAPILACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Elbetti eşimize felan kızdığımız yok. Sağlık çökmüş kobay olmuşuz ülkece. Eğitim dersen içler acısı okullarda öğrendiğimizden değil gidemediğimiz dersane müfredatından sınav olur çocuklarımız. Vergiler hep alınır bordroludan.Durun bakalım 70 milyonluk ülkede biz üretenler 65 milyonuz yaw. Birazda bizim dediklerimiz olsun.Eğer bu vergileri bizler veriyorsak ozaman eğitimin,sağlığın,ulaşımın en niteliklisi ulaşılabiliri de bizim olmalı. Yani kısacası kamu ve özelsektör çalışamları (emekçileri)bu greve tamamen destek verip bu karanlık gidişe bir dur demesinin zamanı gelmedimi artık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valla yıllardır kaşıkla verip kepçeyle alma zihniyetine karşı olsa gerek...bakalım yollar aşınacakmı:)) aşınırsa ne olacak.gaza %70 ulaşım %35 daha neler neler memura gelince %2,5 hakmı yaw bu ayıptır günahtır yeter enfilasyona ezdirdiğiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000