07 Mayıs 2011, Cumartesi 08:07:13

"HAVAALANLARINDA ATIK YİYECEKLER VERİLİYOR"

Rusya Başsavcılığı raporu: "Havaalanlarındaki incelemelerde Rusya’daki uçak yolcularına süresi geçmiş yemekler veriliyor."

Rusya Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, havaalanlarında yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda Rusya içinde seyahat eden yolculara kalitesiz ve günü geçmiş yiyeceklerin verildiği belirtildi.

Özellikle bu duruma ülkedeki birçok uçakta ve havaalanlarında rastlandığı, yolculara kalitesiz, tarihi geçmiş yiyeceklerin sunulduğuna dikkat çekiliyor.

Havaalanlarında bulunan kafeterya ve restoranlarda da yiyecekleri muhafaza etme kurallarına da uyulmadığı, yiyeceklerin kaliteli olduğunu belirten herhangi bir belge de bulunmadığı, burada çalışan personelin birçoğunun da sağlık karnesine sahip olmadığı vurgulanıyor.

Ayrıca, Moskova, Abakan, Yakutsk ve Rostov-na-Donu başta olmak üzere daha birçok havaalanı ve uçaklarda yolculara günü geçmiş yemek ve yiyeceklerin dağıtıldığı da dile getiriliyor.

Öte yandan, yapılan denetlemeler sonucunda ihlallerden dolayı sorumlular aleyhine birçok dava açılarak soruşturma başlatıldı.

"HAVAALANLARINDA ATIK YİYECEKLER VERİLİYOR"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000