02 Ekim 2009, Cuma 08:05:07

Havaalanlarına içki yasağı!

Rusya havaalanlarında yeni bir içki yasağı başlıyor…
  • iran'ı özleyen filan yok, sen de meraklıysan defol git fransa'na amerikan'a israil'ine.. bu ülkenin halkının büyük çoğunluğu müslümandır, ve müslüman demek de Allah'ın kuralına uyan demektir ve o kurallara göre de alkol ve tüm sarhoşluk verici maddeler haramdır.. ya bilmiyorsan öğren, ya da biliyorsan bilgine ihanet etme, terbiyesizlik de yapma.
  • Ne kadar çok İran hayranı varmış. Kardeşim gitsenize irana. Orada yaşasanıza. Neden Atatürkün kurduğu Cumhuriyeti rezil etmeye çalışırsınız ? Neden ? Özlediğiniz yerler 3 saatlik mesafede. Atla uçağa git irana, git arabistana. Hadi yallahh
  • ben diyorum ki "alkolü savunan" kafirdir, içen değil.. sen önce bunu bir ayırd et ondan sonra konuş şuursuz ! bir insan içki içer ama der ki "evet hatalıyım bu haramdır"... ama biri de der ki "içki içmek eğer ölçülü ise vs vs haram değildir".. işte bu ikincisi kafirdir.. bil de ondan sonra yorum yap. ayrıca kafir diyince neden kızarlar anlamam, o da bir seçimdir hakaret değil, ama sen eminim bunu da anlamaktan acizsindir hakiki yobaz senii !
  • Sen BIN LADINe çok benziyorsun ve tehlikeli birisin. Sen insan gibi içki içenleri çilginca içip delirenleri karistiriyorsun. Sen sevmiyorsun diye insan yemekle bir bardak sarap ya da raki içemezmi YOBAZ !!!!!!
  • avrupaya girmek isteyen kim? meraklısı varsa defolsun gitsin avrupasına.. ayrıca oraya içki serbestisi ile alınacaksak alınmayalım zaten.. alkol haramdır ve alkolü savunan da kafirdir.. hadi git bak seni fransa'dan çağırıyorlarmış...
  • Sen bu kafayla hiç Avrupaya gidemezsin ancak Suudi Arabistana !!!!!!. (MEKKE MEDINE)
  • alkol hiçbir ulaşım aracına girmemeli.. ne aracı kullanan, ne de yolcu.. hiç kimse alkol kullanmamalı.. hele ki uçakta asla.. ama alkolik sayısı tüm dünyada patlama yaptığı için, içenler her yerde içebilmek istiyor.. hepsinden nefret ediyorum..
  • Kardesim dünyanin tüm gelismis ülkelerinde alkol yasak degil (90%) kokusu rahatsiz ediyorsa ya içme yada Iran ve Suudi Arabistanda yasa. Tahranda Otelde bile odanda Whisky içebiliyorsun, Türkiyede neden içilmesin ???
  • Gectigimiz gunlerde Istanbul Toronto ucarken THY ucaginda hosteslerden surekli alkollu icki isteyen yolcu, oyle sarhos olduki, herkese kufur etti. Icki icip kufur etmek ozgurlukse afedersiniz bilmem ne yapayim o ozgurlugu. En iyisi icki heryerde yasaklansin.
  • ibopilot kardeş.. Türkiye'de böyle bir yasağı getirmeleri mümkün değil. Şöyle ki islamda sigara da alkol gibi haram olsa idi sigara yasağını da ilan edemezdi Türkiye. Saygılar...

Moskova havaalanlarında alkol derecesi yüzde 15’in üzerinde olan içkilerin satışının yasaklanması gündemde.

Savcılığın söz konusu yasak için havaalanlarındaki işletmelere 60 gün süre tanıdığı ve bu yasağa uymayan işyerlerine 3 ay kapatma cezası verileceği açıklandı.

İşletmeciler ise kazandıkları paranın yüzde 30’unu içkiden kazandıklarını belirterek karara itiraz ediyorlar.

Havaalanlarına içki yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
iran'ı özleyen filan yok, sen de meraklıysan defol git fransa'na amerikan'a israil'ine.. bu ülkenin halkının büyük çoğunluğu müslümandır, ve müslüman demek de Allah'ın kuralına uyan demektir ve o kurallara göre de alkol ve tüm sarhoşluk verici maddeler haramdır.. ya bilmiyorsan öğren, ya da biliyorsan bilgine ihanet etme, terbiyesizlik de yapma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne kadar çok İran hayranı varmış. Kardeşim gitsenize irana. Orada yaşasanıza. Neden Atatürkün kurduğu Cumhuriyeti rezil etmeye çalışırsınız ? Neden ? Özlediğiniz yerler 3 saatlik mesafede. Atla uçağa git irana, git arabistana. Hadi yallahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben diyorum ki "alkolü savunan" kafirdir, içen değil.. sen önce bunu bir ayırd et ondan sonra konuş şuursuz ! bir insan içki içer ama der ki "evet hatalıyım bu haramdır"... ama biri de der ki "içki içmek eğer ölçülü ise vs vs haram değildir".. işte bu ikincisi kafirdir.. bil de ondan sonra yorum yap. ayrıca kafir diyince neden kızarlar anlamam, o da bir seçimdir hakaret değil, ama sen eminim bunu da anlamaktan acizsindir hakiki yobaz senii !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen BIN LADINe çok benziyorsun ve tehlikeli birisin. Sen insan gibi içki içenleri çilginca içip delirenleri karistiriyorsun. Sen sevmiyorsun diye insan yemekle bir bardak sarap ya da raki içemezmi YOBAZ !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
avrupaya girmek isteyen kim? meraklısı varsa defolsun gitsin avrupasına.. ayrıca oraya içki serbestisi ile alınacaksak alınmayalım zaten.. alkol haramdır ve alkolü savunan da kafirdir.. hadi git bak seni fransa'dan çağırıyorlarmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen bu kafayla hiç Avrupaya gidemezsin ancak Suudi Arabistana !!!!!!. (MEKKE MEDINE)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
alkol hiçbir ulaşım aracına girmemeli.. ne aracı kullanan, ne de yolcu.. hiç kimse alkol kullanmamalı.. hele ki uçakta asla.. ama alkolik sayısı tüm dünyada patlama yaptığı için, içenler her yerde içebilmek istiyor.. hepsinden nefret ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kardesim dünyanin tüm gelismis ülkelerinde alkol yasak degil (90%) kokusu rahatsiz ediyorsa ya içme yada Iran ve Suudi Arabistanda yasa. Tahranda Otelde bile odanda Whisky içebiliyorsun, Türkiyede neden içilmesin ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gectigimiz gunlerde Istanbul Toronto ucarken THY ucaginda hosteslerden surekli alkollu icki isteyen yolcu, oyle sarhos olduki, herkese kufur etti. Icki icip kufur etmek ozgurlukse afedersiniz bilmem ne yapayim o ozgurlugu. En iyisi icki heryerde yasaklansin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ibopilot kardeş.. Türkiye'de böyle bir yasağı getirmeleri mümkün değil. Şöyle ki islamda sigara da alkol gibi haram olsa idi sigara yasağını da ilan edemezdi Türkiye. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000