22 Eylül 2009, Salı 07:02:18

Havaalanları uçuşlara kapatılıyor

İran’ın başkenti Tahran’daki havaalanları yarınki “Kutsal Savunma Haftası” törenlerinden dolayı uçuşa kapatılacak...
  • Esas tüm yurtdışındaki havaalanlarını bunlara kapatmak gerek. New York'ta ki otel Ahmedi'ye yer vermedi işte. Reaksiyon böyle olur. O zaman öğrenirler dünyayı nükleer tehdit etmeyi.
  • her ne kadar tasvip etmediğim molla yönetimi hükümeti yönlendirsede,dim dik ayakta,kendi üretimini yapan,çizgilerini çizmiş ve istikrarlı bir ülke olan iran'ı kutluyor ve hayranlığımı belirtiyorum...Konuyle alakası pek yok ama,değerlerine bu kadar sahip bir ülke ben görmedim...Örnek alsın bizim ABD ve AB yamakları...Başlarına ne geldiyse bunlardan geldi,yala yamaklık yapmaya devam ediyorlar.....

Devlet televizyonu, Mehrabad, İmam Humeyni ve Peyam havaalanları başta olmak üzere Tahran’daki tüm havaalanlarının bugün yerel saatle 08.00-12.00 arasında tüm uçuşlara kapalı tutulacağını bildirdi. 

Havaalanlarının uçuşa kapatılacağı konusunda yerli ve yabancı tüm havayolu şirketlerinin önceden bilgilendirildiği ve törenlerin ardından havaalanlarının uçak iniş ve kalkışına açılacağı kaydedildi. 

Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın da katılacağı “Kutsal Savunma Haftası” törenleri kapsamında, İran Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile helikopterlerin gösteri uçuşu yapacağı açıklandı. İran-Irak savaşının başlangıcının yıl dönümü münasebetiyle ilan edilen “Kutsal Savunma Haftası”nda ülke genelinde çeşitli tören ve etkinlikler düzenleniyor.

Havaalanları uçuşlara kapatılıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Esas tüm yurtdışındaki havaalanlarını bunlara kapatmak gerek. New York'ta ki otel Ahmedi'ye yer vermedi işte. Reaksiyon böyle olur. O zaman öğrenirler dünyayı nükleer tehdit etmeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her ne kadar tasvip etmediğim molla yönetimi hükümeti yönlendirsede,dim dik ayakta,kendi üretimini yapan,çizgilerini çizmiş ve istikrarlı bir ülke olan iran'ı kutluyor ve hayranlığımı belirtiyorum...Konuyle alakası pek yok ama,değerlerine bu kadar sahip bir ülke ben görmedim...Örnek alsın bizim ABD ve AB yamakları...Başlarına ne geldiyse bunlardan geldi,yala yamaklık yapmaya devam ediyorlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000