12 Mart 2010, Cuma 07:45:32

Havaalanının adı yetti

Silivri, Bayrampaşa, Pendik ve Ümraniye'deki gayrimenkuller önümüzdeki dönemde daha da değerlenecek.
  • söze konu bölgeler zaten bir süre önce YANDAŞLAR tarafından ele geçirildi.ancak iktidarın SUYU ISINDIĞI için yatırımın başlama şansı yok.şimdi bölgede yeri olanları daha fazla madur etmemek için yalan haberlerle reklam yapıp YANDAŞI daha fazla zarara sokmadan arazileri sade vatandaşa KAKALAMAYA çalışıyorlar.GAZA GELMEYİN sonra çok dövünürsünüz "gitti paralar" diye.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Gayrimenkul'ün raporuna göre İstanbul Avrupa yakasında Silivri ve Bayrampaşa ile Anadolu yakasında Pendik, Ümraniye ilçesindeki Şerifali ve Çekmeköy'deki gayrimenkuller önümüzdeki dönemde daha da değerlenecek.

Şerifali, Ümraniye Belediyesi'ne bağlı ve 30 yıl önce tarla vasıflı, Ataşehir'in hemen yanında bulunan semt. Silivri ilçesine bağlı Gazitepe köyünde önümüzdeki 5 yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan havaalanı projesi, şimdiden bölgeye büyük bir hareketlilik getirdi. Silivri'nin, havaalanı tamamlandıktan sonra metro ile İstanbul'a bağlanması planlanıyor. Sahildeki Çanta ve Gümüşyaka köyleri arasına yapılacak olan liman da, bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacak. İhalesi tamamlanan marina 350 yat kapasiteli olacak.

(Zaman)

Havaalanının adı yetti

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
söze konu bölgeler zaten bir süre önce YANDAŞLAR tarafından ele geçirildi.ancak iktidarın SUYU ISINDIĞI için yatırımın başlama şansı yok.şimdi bölgede yeri olanları daha fazla madur etmemek için yalan haberlerle reklam yapıp YANDAŞI daha fazla zarara sokmadan arazileri sade vatandaşa KAKALAMAYA çalışıyorlar.GAZA GELMEYİN sonra çok dövünürsünüz "gitti paralar" diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000