30 Mayıs 2010, Pazar 09:47:46

"Havaalanındaki taksi terörü, kanunsuzluğun resmi belgesidir"

Takvim gazetesi yazarı Hakkı Yalçın, bugünkü köşe yazısında havalimanı taksicilerine de yer ayımış. İşte o yazı...
  • Havalimanı mülki amiri acaba bu yorumları okuyor mu ? Bu rezilliği görmüyor mu ? Sessiz kalmalarının sebebini biri açıklayabilir mi ?
  • Bir-iki kişi şikayet etse neyse ... Neredeyse bütün yorumcular şikayet ettiğine göre ben de henüz maduru olmamama rağmen havaalanı taksilerini kullanmayacağım.
  • Bende bir havalimanı çalışanı olarak korsan taksi kullanıyorum verdikleri hizmet dört dörtlük.Vergimi dediniz duymadum havalimanı taksicilerinden bir tanesi delikanlı ise kaçl ira vergi verdiğini airport habere açıklasın.
  • ozellikle yabancilar icin hep para pesinde kosan bazi taksicilerin yaptigi kaba davranislarla ve cirkin hareketlerle, kotu bir ilk izlenim birkilmakta,bu da Turkiye imajini dogrudan etkilemektedir.Ornegin yaptiklari "sehir turu"undan sonra gelen hesap cok sasirtici geliyor yabanci turist icin. Bu na onlem olarak AHL'de her gelen turiste Turizm polisin telefon numarasiyla ve tedbir hareketleri anlatacak bir buklet dagitilmalidir.
  • sehır eskıyası gıbıler.ne yolcu begenıyorlar ne guzergah.havaalanından o kadar cok yolcu gelıyor.bırıde onlarla anlasacak ıngılızceye sahıp degıl.eskıya gıbı araba kullanıyorlar.e bızde baska cozumler uretmek zorunda kalıyoruz
  • İstanbul Atatürk havalimanına nerden geldikleri belirsiz, bir sürü taksici olacak adamı koymuşlar, terbiye, saygı ve hoşgörü kocca bir "SIFIR". Bir yolcu olarak yol üzerinden geçen normal SARI taksilere biniyorum, PORTAKAL taksiye notunu verdim "Otursunlar çalışmamışlar - SIFIR"
  • 1 yıldır korsan kullanıyorum. evimden alıp evime bırakıyorlar. istediğim saaten 1 dakika bile geç gelmiyorlar. özel şöförüm gibiler. işlerini iyi yapıyorlar. aldıkları para helal olsun. hee devlete vergi vermiyorlarmış!!!!! çok ta umurumda....... ödediğimiz vergilerin çok büyük bir bölümü zaten fize gitmiyor mu? havalimanı taksileri akıllı olmazlarsa aç kalacaklar.
  • Söyleyecek birsey yok Havaalani taksicilerine yaziklar olsun.
  • Garanti veriyorum araştırılsın, arkasında ya milletvekili ya da bakan çıkar. Yoksa sıkar..... Her babayiğidin harcı değil bu...
  • havalimanı taksicilerinden birini şikayet ettim.yönetim kurulundaki beye.disiplin kurulunda görüşüldükten sonra bana geri döneceklerini söylemelerine rağmen olay kapandı.herhangi bir cevap verilmedi.ben taksiciler ve şoförler odasına şikayetimi yaptım daha sonra.artık havalimanı taksisini kullanmıyorum.
İstanbul Atatürk Havaalanı'ndaki taksilerden herkes şikayetçi. Yolcu seçiyorlar. Başka taksilerin görev yapmasını engelliyorlar.

Beğenmedikleri yolcuyu, bindikten sonra indirecek güce de sahipler. Pilotlar, hostesler bile onlardan şikayetçi. Peki bu şoförlerin gücü nereden geliyor

Havaalanındaki taksi terörü, kanunsuzluğun resmi belgesidir. Dünyadaki hiçbir demokrasi, kimselere böyle ayrıcalık tanımaz.

Onlara gözlerini yumanlara da...

Hakkı Yalçın / Takvim

"Havaalanındaki taksi terörü, kanunsuzluğun resmi belgesidir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanı mülki amiri acaba bu yorumları okuyor mu ? Bu rezilliği görmüyor mu ? Sessiz kalmalarının sebebini biri açıklayabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir-iki kişi şikayet etse neyse ... Neredeyse bütün yorumcular şikayet ettiğine göre ben de henüz maduru olmamama rağmen havaalanı taksilerini kullanmayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende bir havalimanı çalışanı olarak korsan taksi kullanıyorum verdikleri hizmet dört dörtlük.Vergimi dediniz duymadum havalimanı taksicilerinden bir tanesi delikanlı ise kaçl ira vergi verdiğini airport habere açıklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ozellikle yabancilar icin hep para pesinde kosan bazi taksicilerin yaptigi kaba davranislarla ve cirkin hareketlerle, kotu bir ilk izlenim birkilmakta,bu da Turkiye imajini dogrudan etkilemektedir.Ornegin yaptiklari "sehir turu"undan sonra gelen hesap cok sasirtici geliyor yabanci turist icin. Bu na onlem olarak AHL'de her gelen turiste Turizm polisin telefon numarasiyla ve tedbir hareketleri anlatacak bir buklet dagitilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sehır eskıyası gıbıler.ne yolcu begenıyorlar ne guzergah.havaalanından o kadar cok yolcu gelıyor.bırıde onlarla anlasacak ıngılızceye sahıp degıl.eskıya gıbı araba kullanıyorlar.e bızde baska cozumler uretmek zorunda kalıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstanbul Atatürk havalimanına nerden geldikleri belirsiz, bir sürü taksici olacak adamı koymuşlar, terbiye, saygı ve hoşgörü kocca bir "SIFIR". Bir yolcu olarak yol üzerinden geçen normal SARI taksilere biniyorum, PORTAKAL taksiye notunu verdim "Otursunlar çalışmamışlar - SIFIR"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1 yıldır korsan kullanıyorum. evimden alıp evime bırakıyorlar. istediğim saaten 1 dakika bile geç gelmiyorlar. özel şöförüm gibiler. işlerini iyi yapıyorlar. aldıkları para helal olsun. hee devlete vergi vermiyorlarmış!!!!! çok ta umurumda....... ödediğimiz vergilerin çok büyük bir bölümü zaten fize gitmiyor mu? havalimanı taksileri akıllı olmazlarsa aç kalacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Söyleyecek birsey yok Havaalani taksicilerine yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Garanti veriyorum araştırılsın, arkasında ya milletvekili ya da bakan çıkar. Yoksa sıkar..... Her babayiğidin harcı değil bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havalimanı taksicilerinden birini şikayet ettim.yönetim kurulundaki beye.disiplin kurulunda görüşüldükten sonra bana geri döneceklerini söylemelerine rağmen olay kapandı.herhangi bir cevap verilmedi.ben taksiciler ve şoförler odasına şikayetimi yaptım daha sonra.artık havalimanı taksisini kullanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000