13 Ağustos 2008, Çarşamba 08:11:28

Havaalanında yaşam mücadelesi

İskenderun'da sokağa terk edilen Yahya Keser ve ailesi, havaalanındaki boş alanda yaşam mücadelesi veriyor.
  • Keser ailesinin yaşadığı dram 800 den fazla kez okunmuş ama topu topu bir yorum yazılmış. Okuyucular bukadar mı duyarsız? Kimsenin umurunda değil Devlet te ilgilenmemiş şu ana dek. Vah Keser ailesine vah!!!! İşleri tanrıya kalmış.Yorumunuz...
  • Devlet nerede? Vatandaşına gereken sosyal güvence ve yardımı neden yapmıyor? Her TC vatandaşının böyle bir hak ve güvencesi, devlet tarafından garanti edilmeli.

Felçli eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren Keser ailesinin içler acısı hali görenleri şaşkına çeviriyor. Sağlıksız koşullarda hiçbir güvenceleri olmadan adeta ölüme terk edilen Keser ailesinden baba Yahya, eşi Kader ve annesi Güngör Yayılıp ile 2 yaşındaki Abdulkadir Geylani Keser ile birlikte boş arazinin içerisinde kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Akrabaları olduğu halde hiç kimseden destek görmediğini belirten Yahya Keser, felçli annesi Güngör Yayılıp'ın ölümle burun buruna olduğunu belirterek, ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi. Keser, "Annem felçli ve yatalak hasta, bakacak durumumuz yok. Çocuklarım ve ben de aynı şekilde çalışacak durumum yok. Ben de hastayım, burada çocuklarım ile kala kaldım, ne yapacağım bilemiyorum." dedi.

Havaalanında yaşam mücadelesi

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Keser ailesinin yaşadığı dram 800 den fazla kez okunmuş ama topu topu bir yorum yazılmış. Okuyucular bukadar mı duyarsız? Kimsenin umurunda değil Devlet te ilgilenmemiş şu ana dek. Vah Keser ailesine vah!!!! İşleri tanrıya kalmış.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Devlet nerede? Vatandaşına gereken sosyal güvence ve yardımı neden yapmıyor? Her TC vatandaşının böyle bir hak ve güvencesi, devlet tarafından garanti edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000