22 Ocak 2010, Cuma 07:16:10

Havaalanında vize verme işlemi durduruldu!

Yemen hükümeti, havaalanlarında turist vizesi verilmesi uygulamasını durdurduğunu açıkladı.
  • Bu uygulama ne kadar saçma. Adamuçuyor para verip ülkenin havaalanına geliyor. 3-5 dolar verip giriyor.Girmeme ihtimali nedir? Bu uygulama bizde de derhal kalkamalı. Havavalanlarına parmak izi kamera vb konulmalı. ABD ,uk ne yapıyorsa aynısı yapılmalı.Hemde derhal.Bunun ülkenin gelişmişliğiyle ilgisi yok haber de yemen le ilgili.Daha ne bekliyoruz.

Hükümet bu sayede militanların Yemen’e kolayca girebilmesini önlemeyi hedefliyor. Yabancı turistler artık vizelerini sadece Yemen büyükelçiliklerinden alabilecek.

Yemen hükümeti, “Arap Yarımadası’ndaki el Kaide” adlı örgütle karşı daha etkin mücadele etmesi için uluslararası toplumun ağır baskısı altında.

25 Aralık’ta bir Amerikan uçağına yapılmak istenen bombalı saldırının arkasında bu örgütün bulunduğu belirlenmişti.

Bu arada Londra hükümeti, Yemen’den İngiltere’ye yapılan tüm direk uçak seferlerinin güvenlik kaygıları nedeniyle durdurulduğunu açıkladı.

Başbakan Gordon Brown, parlamentoda yaptığı konuşmada, kararın Yemen hükümetiyle birlikte alındığını ve derhal uygulamaya konulduğunu söyledi.

Havaalanında vize verme işlemi durduruldu!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uygulama ne kadar saçma. Adamuçuyor para verip ülkenin havaalanına geliyor. 3-5 dolar verip giriyor.Girmeme ihtimali nedir? Bu uygulama bizde de derhal kalkamalı. Havavalanlarına parmak izi kamera vb konulmalı. ABD ,uk ne yapıyorsa aynısı yapılmalı.Hemde derhal.Bunun ülkenin gelişmişliğiyle ilgisi yok haber de yemen le ilgili.Daha ne bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000