09 Nisan 2010, Cuma 07:03:18

Havaalanında uyuşturucuyla yakalananı affetmiyorlar!

Çin'de 3 Japon vatandaşı daha uyuşturucu kaçakçılığı suçundan idam edildi.
  • Çin e Baglı Tayvan da Gümrükte Bir Yazı var .. Eger yanınızda Uyuşturucu Var işe Şİmdi Teslim Edin . Yakalanırsanız taktirde Cezası Ölümdür ...Türkiye de de Kanunlar herkes icin aynı olmalı ve uygulanmalıdır.

Şinhua haber ajansı, 67 yaşındaki Teruo Takeda, 48 yaşındaki Hironori Ukai ve 67 yaşındaki Katsuo Mori'nin haklarında verilen ölüm cezalarının ülkenin kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde infaz edildiğini duyurdu.

Yüksek Halk Mahkemesinin kararında Takeda'nın Haziran 2003'te 5 kilogram uyuşturucu satın aldığı, suç ortaklarının da Dalian ve Şenyang havaalanlarından bu uyuşturucuyu Japonya'ya kaçırmak isterlerken yakalandığı belirtildi.

Takeda, Haziran 2004'te yaklaşık 3 kilo uyarıcı ilaçla birlikte yakalandı.

Ukai, Eylül 2003'te Dalian Havaalanı'nda Koreli ortağıyla birlikte 1,5 kilogram uyuşturucu kaçırmak isterken, Mori de Temmuz 2003'te Şenyang Havaalanı'nda 1,25 kilogram uyuşturucuyu Japonya'ya götürmek isterken polis tarafından ele geçirildi.

Mitsunobu Akano adlı Japon vatandaşı 6 Nisan günü yine uyuşturucu kaçakçılığı suçundan Liaoning eyaletinde idam edilmişti. 65 yaşındaki Akano, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin normalleştiği 1972 yılından bu yana Çin'de idam edilen ilk Japon vatandaşı olmuştu.

Japonya Başbakanı Yukio Hatoyama, bu olayın "ciddi ve üzücü" olduğunu belirterek, "başka bir ülkenin yargı sistemini yönlendiremeyeceklerini" söylemişti.

Havaalanında uyuşturucuyla yakalananı affetmiyorlar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Çin e Baglı Tayvan da Gümrükte Bir Yazı var .. Eger yanınızda Uyuşturucu Var işe Şİmdi Teslim Edin . Yakalanırsanız taktirde Cezası Ölümdür ...Türkiye de de Kanunlar herkes icin aynı olmalı ve uygulanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000