30 Mart 2010, Salı 08:17:38

Havaalanında Türklük kavgası!

"Türkler'den nefret ediyorum" diyen kadınla kavga eden şarkıcı Ebru Polat havaalanında karakolluk oldu...
  • Kardeş sen Amerika Amerika diyerek yok dizinin dibine kadar oturmuş diyerek,ortadoğuda onlar hakim biz projeye dahil oluyoruz diyerek zaten baştan güçsüz olduğumuzuda demiş olmuyormusun.Bunu söylerken bile türklüğüde aşşağılamış olmuyormusun.Ben senin gibi düşünmüyorum bu bölgede biz birşey söylenecekse biz söyleriz.Biz Arap topraklarını ortalama 380 yıl yönettik,gerekiyorsa bidaha yönetiriz.Bunun içinde önce güçlü olmalıyız iyi yönetilmeliyiz.Bende en az senin kadar Amerika ve İsrail karşıtıyım.Bugün en azından yeri geldiğinde rest çekilebiliyor.Senin bahsettiğin ortam 2002’den önce vardı zaten bitik durumdaydık her alanda.Seninde benimde hayal ettiğimiz günler çok uzak değil merak etme,biraz sabırlı ol göreceksin.
  • Doğru senin gibi düşünceleri israil filistinin topraklarını tek tek alırken oradaki siyonist yandaşlarda böyle düşünüyordu. Ne olurki diyorlardı iki liman satmışız kıbrısı vermişiz ne olacakki diyorlardı. Herşeyin güzel olucağını ekonominin düzeldiğinden bahsediyorlardı. Lakin geriye dönüp baktıklarında namaz kılacak bir toprak parçalarının bile kalmadığını görmekte bile zorlandılar. Büyük ortadoğu projesi sana efsane gibi geliyor ama amerika dizlerine oturtup yavrum seni büyük yerlere getireceğim diyerekde sıvazlar adamı. Hadi sıkıyorsa onlardan habersiz bişey yapsın senin inandığın insanlar. Fazla sözede gerek yok. Bugün çıkar için hacca gidenler gün gelir moskovayı bile tavaf eder.
  • Kimsenin birşeyleri peşkeş çektiği yok kardeş.Kimse sana sorarakta oy kullanmıyor.Bu ülke bir çok alanda görmediği gelişmeleri görüyor.Bu ülke iflaslardan bataklardan hortumculardan darbecilerden temizlendi temizleniyor.Muhalefetin hizmete verecek cevabı yok tek yaptığı yok laiklik gitti yok peşkeş çekildi yok türklük gitti.Hiçbirşey olmaz merak etmeyin ülke emin ellerde ve birdaha asla hırsızlara yolsuzlara kansızlara teslim edilmeyecek rahat olun.Anadolu kime deste vereceğini zaten biliyo,kimsenin yönlendirmesine ihtiyacı yok.Türklük ne o bayanın savunacağı kadar basit bir olgu nede laf söyleyen diğer bayanın ağzına alacağı gevşek bir sakız.İkiside tebiyesizlik yapmış.
  • Ne yapsaydı senin oy verdiğin adamlar gibi 7 düvele türklüğü peşkeşmi çekseydi. O kadınlığı ile o lafı diyebilmiş sen erkekliğin ile kral çıplak diyebiliyormusun acaba ????
  • bunada şükür, en azından Türklüğünü savunmuş..
  • Türklüğü korumak sana ve senin gibilere kaldı ya, artık sırtımız yere gelmez. Helal sana be....
  • Ebru Polat'ı tanımam bilmem, bildiğim onun davranışını kınayanların aynı duyarlılığı gösteremeyecek ve burada aleyhine yorum yazanlardır.Acaba kendileri savunmak durumunda kalsa Ebru Polat kadar cesur olabilecekler midir? Buralarda ahkam kesmekle olmuyor bu işler.
  • Türklüğüne mahalle kavgası yaparak laf söyletmeyeceğine, uygar olup adam gibi sıraya girerek laf söyletme, cahil açıkgözlülüğünü bir kenara bırak.
  • Türklüğü savunmak senin gibi kaynakçıyamı kaldı. asıl senin gibiler yüzünden ben Türklüğümden utanır hale geldim. Almanyadaki meydanlarda bizimkileri bir görseniz, öne geçmek için on takla atıyorlar, sonra türkler böyle Türkler şöyle diyorlar diye yine biz kızıyoruz. Adam olun söyletmeyin.
  • Bence konunun Kıbrısla alakası yok, bu utanmaz kadının saygısızlığı ile ilgisi var. Her yerde var bu cinslerden. Kendini VIP zannedip havalara girenler Türkiyede yok mu ?

Kıbrıs'ta konser veren Ebru Polat'ın dönüşü olaylı oldu. Havaalanında Sevgi Fırat isimli kadınla kavga eden şarkıcı, karakolluk oldu. Ebru Polat, pasaport sırası bekleyen arkadaşının yanına gidince hemen arkasında bulunan Sevgi Fırat'ın ağır laflarına maruz kaldığını söyleyerek olayı şöyle anlattı:

"Fırat'ın 'Türkler'den nefret ediyorum, böyle hareketleri sadece Türkler yapıyor' demesine sinirlendim. Ağır hakaretleri duyunca kendimi tutamadım ve ben de ona gereken cevabı verdim. Sabaha kadar karakolda kalacağımı bilsem de ülkeme ve Türklüğüme laf söyletmem."

Havaalanında Türklük kavgası!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeş sen Amerika Amerika diyerek yok dizinin dibine kadar oturmuş diyerek,ortadoğuda onlar hakim biz projeye dahil oluyoruz diyerek zaten baştan güçsüz olduğumuzuda demiş olmuyormusun.Bunu söylerken bile türklüğüde aşşağılamış olmuyormusun.Ben senin gibi düşünmüyorum bu bölgede biz birşey söylenecekse biz söyleriz.Biz Arap topraklarını ortalama 380 yıl yönettik,gerekiyorsa bidaha yönetiriz.Bunun içinde önce güçlü olmalıyız iyi yönetilmeliyiz.Bende en az senin kadar Amerika ve İsrail karşıtıyım.Bugün en azından yeri geldiğinde rest çekilebiliyor.Senin bahsettiğin ortam 2002’den önce vardı zaten bitik durumdaydık her alanda.Seninde benimde hayal ettiğimiz günler çok uzak değil merak etme,biraz sabırlı ol göreceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğru senin gibi düşünceleri israil filistinin topraklarını tek tek alırken oradaki siyonist yandaşlarda böyle düşünüyordu. Ne olurki diyorlardı iki liman satmışız kıbrısı vermişiz ne olacakki diyorlardı. Herşeyin güzel olucağını ekonominin düzeldiğinden bahsediyorlardı. Lakin geriye dönüp baktıklarında namaz kılacak bir toprak parçalarının bile kalmadığını görmekte bile zorlandılar. Büyük ortadoğu projesi sana efsane gibi geliyor ama amerika dizlerine oturtup yavrum seni büyük yerlere getireceğim diyerekde sıvazlar adamı. Hadi sıkıyorsa onlardan habersiz bişey yapsın senin inandığın insanlar. Fazla sözede gerek yok. Bugün çıkar için hacca gidenler gün gelir moskovayı bile tavaf eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin birşeyleri peşkeş çektiği yok kardeş.Kimse sana sorarakta oy kullanmıyor.Bu ülke bir çok alanda görmediği gelişmeleri görüyor.Bu ülke iflaslardan bataklardan hortumculardan darbecilerden temizlendi temizleniyor.Muhalefetin hizmete verecek cevabı yok tek yaptığı yok laiklik gitti yok peşkeş çekildi yok türklük gitti.Hiçbirşey olmaz merak etmeyin ülke emin ellerde ve birdaha asla hırsızlara yolsuzlara kansızlara teslim edilmeyecek rahat olun.Anadolu kime deste vereceğini zaten biliyo,kimsenin yönlendirmesine ihtiyacı yok.Türklük ne o bayanın savunacağı kadar basit bir olgu nede laf söyleyen diğer bayanın ağzına alacağı gevşek bir sakız.İkiside tebiyesizlik yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yapsaydı senin oy verdiğin adamlar gibi 7 düvele türklüğü peşkeşmi çekseydi. O kadınlığı ile o lafı diyebilmiş sen erkekliğin ile kral çıplak diyebiliyormusun acaba ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunada şükür, en azından Türklüğünü savunmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türklüğü korumak sana ve senin gibilere kaldı ya, artık sırtımız yere gelmez. Helal sana be....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ebru Polat'ı tanımam bilmem, bildiğim onun davranışını kınayanların aynı duyarlılığı gösteremeyecek ve burada aleyhine yorum yazanlardır.Acaba kendileri savunmak durumunda kalsa Ebru Polat kadar cesur olabilecekler midir? Buralarda ahkam kesmekle olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türklüğüne mahalle kavgası yaparak laf söyletmeyeceğine, uygar olup adam gibi sıraya girerek laf söyletme, cahil açıkgözlülüğünü bir kenara bırak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türklüğü savunmak senin gibi kaynakçıyamı kaldı. asıl senin gibiler yüzünden ben Türklüğümden utanır hale geldim. Almanyadaki meydanlarda bizimkileri bir görseniz, öne geçmek için on takla atıyorlar, sonra türkler böyle Türkler şöyle diyorlar diye yine biz kızıyoruz. Adam olun söyletmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence konunun Kıbrısla alakası yok, bu utanmaz kadının saygısızlığı ile ilgisi var. Her yerde var bu cinslerden. Kendini VIP zannedip havalara girenler Türkiyede yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000