11 Ekim 2008, Cumartesi 16:47:26

Havaalanında sahte pasaportla yakalandı

Kayseri'de sahte pasaport kullanarak yurt dışına çıkmak isteyen bir kişi, havaalanında yakalandı.
  • EVET SAHTE PASAPORTU VE SAHTE VİZEYİ TANIYAN VARMI? BİZLER TÜRK HAVA YOLLARININ EMEKLİ OLMUŞ ELEMANLARINA BU KONUDA EĞİTİM VERİLİRDİ. BU KİŞİLER NEDEN ACİLEN EMEKLİ EDİLDİ??? BU SORUNUN CEVABI BENCE ÇOK BASİT SAHTE PASAPORTRU TANIMAYAN BİLET SATIŞA, BORDING, CHEC IN BANKO,KAYIP EŞYA'YA GÖREV BAŞINA KONULURSA BU SADECE PASAPORT KONTROLA KALIYOR ONLARINDA YORGUNLUKTAN ÖTÜRÜ GÖZÜNDEN KAÇMA İHTİMALİ YÜKSEK BU KONTROL NOKTALARINDA ÇALIŞAN GÖREVLİDEN GÜNDE BİR KİŞİ GEÇSE KAC NOKTA VARSA GÜNDE ORTALANA O KADAR KAÇAK OLUŞUR BUNU HAFTA, AY, YIL İLE HESAPLARSANIZ GÜMRÜK KAPILARI KEVGİR GÖRÜNÜMÜ ALIR. BUNUN İÇİN EMEKLİ OLAN EĞİTİMLİ PERSONEL YERİNE ALINAN PERSONELİ ACİLEN EĞİTİLMELİ GÖRÜŞÜNDEYİM. TABİKİ TEKNOLOJİK GELİŞİM SAHTECİLİĞİDE GELŞTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU SÖYLEDİKLERİM HER HANGİ BİR DOSTU SUÇLAMAK DEĞİL SİSTEMDEKİ BAZI UYGULANMASINI UNUTTUĞUMUZ NOKTALARI HATIRLATMAK AMACLIDIR. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • Malatya'da,son 2 haftadir yasanan olaylarda,bunun dogal olacagini düsündügüm gibi,normal pasaport ile kacirilanlarin olmadigini kim söyleyebilir.
  • Bugün gündem pek hareketli olmasa gerek :) bu olağan birşey. Benim bir arkadaşımdan duyduğum bir olay bu sahte pasaport ile alakalı yine Bodrum da aslına aynısı gibi bir pasaport varken görevli polis memuru şahsın boyundan şüphelenip araştırma yapınca pasaportun sahte olduğu anlaşılmış.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Erkilet Havaalanı'nda yapılan kontroller esnasında, sahte pasaport ve kimlik ile yurt dışına çıkmak isteyen A.K. (28) isimli şahıs yakalandı. A.K. hakkında tahkikat başlatıldı.

Havaalanında sahte pasaportla yakalandı

Yorumlar

sarhoşahtapot ~ 16 yıl önce
EVET SAHTE PASAPORTU VE SAHTE VİZEYİ TANIYAN VARMI? BİZLER TÜRK HAVA YOLLARININ EMEKLİ OLMUŞ ELEMANLARINA BU KONUDA EĞİTİM VERİLİRDİ. BU KİŞİLER NEDEN ACİLEN EMEKLİ EDİLDİ??? BU SORUNUN CEVABI BENCE ÇOK BASİT SAHTE PASAPORTRU TANIMAYAN BİLET SATIŞA, BORDING, CHEC IN BANKO,KAYIP EŞYA'YA GÖREV BAŞINA KONULURSA BU SADECE PASAPORT KONTROLA KALIYOR ONLARINDA YORGUNLUKTAN ÖTÜRÜ GÖZÜNDEN KAÇMA İHTİMALİ YÜKSEK BU KONTROL NOKTALARINDA ÇALIŞAN GÖREVLİDEN GÜNDE BİR KİŞİ GEÇSE KAC NOKTA VARSA GÜNDE ORTALANA O KADAR KAÇAK OLUŞUR BUNU HAFTA, AY, YIL İLE HESAPLARSANIZ GÜMRÜK KAPILARI KEVGİR GÖRÜNÜMÜ ALIR. BUNUN İÇİN EMEKLİ OLAN EĞİTİMLİ PERSONEL YERİNE ALINAN PERSONELİ ACİLEN EĞİTİLMELİ GÖRÜŞÜNDEYİM. TABİKİ TEKNOLOJİK GELİŞİM SAHTECİLİĞİDE GELŞTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU SÖYLEDİKLERİM HER HANGİ BİR DOSTU SUÇLAMAK DEĞİL SİSTEMDEKİ BAZI UYGULANMASINI UNUTTUĞUMUZ NOKTALARI HATIRLATMAK AMACLIDIR. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Malatya'da,son 2 haftadir yasanan olaylarda,bunun dogal olacagini düsündügüm gibi,normal pasaport ile kacirilanlarin olmadigini kim söyleyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Bugün gündem pek hareketli olmasa gerek :) bu olağan birşey. Benim bir arkadaşımdan duyduğum bir olay bu sahte pasaport ile alakalı yine Bodrum da aslına aynısı gibi bir pasaport varken görevli polis memuru şahsın boyundan şüphelenip araştırma yapınca pasaportun sahte olduğu anlaşılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000