11 Ağustos 2008, Pazartesi 15:22:50

Havaalanında sahte pasaport operasyonu

Trabzon Havalimanı’ndan sahte pasaportla Almanya'ya çıkış yapmak isteyen 2 Iraklı yakalandı.
  • C bakımının bazı aşamalarının hangar dışında yapılması gerektiği doğru. Onlar da pusula saldırması ve motor çalıştırma. MNG Tehnich sadece kapsamı biraz daha fazla tutuyor. Tüm MPD taskları olarak. Buna da ,SHGM ve DHMİ'de göz yumuyor, nasıl mı: herhalde DUYGUSALLIK'tan.
  • Keşke AHL nındaki pasaport polisi de biraz gözünü açsa,bırakın sahte pasaport yakalamayı boarding kart ve pasaport eşleştirmesi bile düzgün yapılmıyor.

Dün Trabzon Havalimanı’ndan uçakla Almanya’ya gitmek isteyen Irak uyruklu 31 yaşındaki Neega Ahmad Aziz ile yaşıtı Rasha Ali Mohammed Lak’ın pasaportlarının sahte olduğu anlaşıldı. İki Iraklı ifadelerinde pasaportları 200 bin dolar karşılığı 2 kişiden aldıklarını ileri sürdü. 2 Iraklı, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Havaalanında sahte pasaport operasyonu

Yorumlar

Goncagül ~ 16 yıl önce
C bakımının bazı aşamalarının hangar dışında yapılması gerektiği doğru. Onlar da pusula saldırması ve motor çalıştırma. MNG Tehnich sadece kapsamı biraz daha fazla tutuyor. Tüm MPD taskları olarak. Buna da ,SHGM ve DHMİ'de göz yumuyor, nasıl mı: herhalde DUYGUSALLIK'tan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Keşke AHL nındaki pasaport polisi de biraz gözünü açsa,bırakın sahte pasaport yakalamayı boarding kart ve pasaport eşleştirmesi bile düzgün yapılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000