24 Ocak 2011, Pazartesi 16:25:26

HAVAALANINDA PATLAMA: 31 ÖLÜ, 130 YARALI

Rusya'nın Domodedovo havaalanında patlama meydana geldi.
  • Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Rusya'da yapılan bu saldırı çok üzücüdür. Masum çocuklar, baylar, bayanlar öldü, Ancak şunu söylemek isterim Rusların Çeçenlere yaptıklarını biliyorsunuz, bu tip terör olaylarının artmasına Rusya'nin katliamları sebep oluyor. Kim ister masum insanlar ölsün, onlar istedi ve kötü olanlara da fırsat verdiler. Asıl muharabe askerler arasında olur, sivilleri öldürerek değil. Saldırıyı yapanları kınıyorum! Çeçen..
  • ne biçim insansın sen yahu? Yalakalığın bu kadarına da pes yani ! 31 masum insan ölmüş sen hala " merak etmeyin , bir şey yok " diyorsun. Bırak bu rus yalakalığını da bizi gerçek bilgilerle aydınlat ! ortada 31 ölü varken merak edilecek bir şey yok denmez !
  • daha 1 saat gecmemiste patlamadan sonra, o yüzden biligiler cok az ve güvensizdi. airporthaber 2 ölü yazmsiti, o yüzden ben 20 ölü bile olabilicegini ifade ettim. maalesef ki 30 lara yükselmis... lanet olsun.
  • sen iyi misin? patilerine birşey olmadı umarım... terörü lanetliyoruz; ölenlerin dini ya da ırkının hiç bir zaman önemi olmadı, olamaz, kan hep kırmızı akıyor... başın sağolsun rusya...
  • Merak etmeyin.Her sey sakin.Problem yok..Aeroflot olarak sıkıntı yok. Thy,Anadolu Jet yetkilileri burada biraz daha gayretli calisma yapabilirler.
  • Bu kisi nereden bakti bilmiyorum ama.. haber ekte Moskau (dpa) - Auf dem internationalen Moskauer Flughafen Domodedowo sind bei einem Selbstmordattentat am Montag mindestens 31 Menschen getötet und etwa 130 weitere verletzt worden. Die Behörden bestätigten nach Angaben der Agentur Interfax den Terroranschlag. Diesen Artikel weiter lesen
  • umarım birilerinin yaptığı gibi eli kanlı katillerle masaya oturmaya kalkmazlar.
  • terörün her türlüsüne lanet olsun, geçmiş olsun , başın saolsun rusya
  • :( alman haber ajansalrina göre 20 ölú varmis.....
Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Havaalanı'nda TSİ 15.40'ta bir patlama meydana geldi. Geliş katında yaşanan patlamada 31 hayatını kaybettiği ve 130'dan fazla yaralı olduğu belirtilirken, Rus haber ajansları, patlamanın sebebine ilişkin henüz bir bilgiya ulaşamadı.  

Bu arada, saldırının bir intihar eylemi olduğu bildirildi.

Rus medyası, Domodedovo Havalimanı'na yapılan uçuşların başka havalimanlarına yönlendirildiğini ifade etti.


Moskova'daki diğer havaalanları Vnukovo ve Sheremetyevo'da da polis alarma geçti.

HAVAALANINDA PATLAMA: 31 ÖLÜ, 130 YARALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Rusya'da yapılan bu saldırı çok üzücüdür. Masum çocuklar, baylar, bayanlar öldü, Ancak şunu söylemek isterim Rusların Çeçenlere yaptıklarını biliyorsunuz, bu tip terör olaylarının artmasına Rusya'nin katliamları sebep oluyor. Kim ister masum insanlar ölsün, onlar istedi ve kötü olanlara da fırsat verdiler. Asıl muharabe askerler arasında olur, sivilleri öldürerek değil. Saldırıyı yapanları kınıyorum! Çeçen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne biçim insansın sen yahu? Yalakalığın bu kadarına da pes yani ! 31 masum insan ölmüş sen hala " merak etmeyin , bir şey yok " diyorsun. Bırak bu rus yalakalığını da bizi gerçek bilgilerle aydınlat ! ortada 31 ölü varken merak edilecek bir şey yok denmez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha 1 saat gecmemiste patlamadan sonra, o yüzden biligiler cok az ve güvensizdi. airporthaber 2 ölü yazmsiti, o yüzden ben 20 ölü bile olabilicegini ifade ettim. maalesef ki 30 lara yükselmis... lanet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen iyi misin? patilerine birşey olmadı umarım... terörü lanetliyoruz; ölenlerin dini ya da ırkının hiç bir zaman önemi olmadı, olamaz, kan hep kırmızı akıyor... başın sağolsun rusya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merak etmeyin.Her sey sakin.Problem yok..Aeroflot olarak sıkıntı yok. Thy,Anadolu Jet yetkilileri burada biraz daha gayretli calisma yapabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kisi nereden bakti bilmiyorum ama.. haber ekte Moskau (dpa) - Auf dem internationalen Moskauer Flughafen Domodedowo sind bei einem Selbstmordattentat am Montag mindestens 31 Menschen getötet und etwa 130 weitere verletzt worden. Die Behörden bestätigten nach Angaben der Agentur Interfax den Terroranschlag. Diesen Artikel weiter lesen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
umarım birilerinin yaptığı gibi eli kanlı katillerle masaya oturmaya kalkmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
terörün her türlüsüne lanet olsun, geçmiş olsun , başın saolsun rusya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:( alman haber ajansalrina göre 20 ölú varmis.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000