12 Ocak 2012, Perşembe 08:00:11

'HAVAALANINDA MASAMA MERMİ KOYDULAR'

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Adana Havaalanı'nda, boş silahının kendisine teslim edilirken, yanında verildiğini iddia ettiği mermiyi, TBMM kürsüsüne bıraktı...
  • keşke kafana sıksalarmış o mermiyiii len ;)))
  • mermiyi masaya değil kafanın içine bıraksalar ne hoş olur...
  • bu bizim yaşar abi ya o mu vermiş mermiyi sakıka ulan yaşar abi radikal adamsın ha gittiğin yerde namın yürüyor
TBMM Genel Kurulunda, TOKİ ve TMSF'nin, "eşit işe eşit ücret" uygulamasını içeren kanun hükmünde kararname kapsamından çıkarılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri devam ederken BDP'li Sakık, teklifin maddesi üzerinde yaptığı konuşmada, 9 Aralık'ta Ankara'dan Adana'ya giderken, içinde mermi olmayan silahını havaalanının VIP bölümünde güvenlik güçlerine teslim ettiğini, zabıtlar tutulduğunu belirterek, ''Yanında mermi hediye ettiler, masama koydular. Bu mermilerin ne olduğunu biliriz. Bu mermiler infaz yapılmadan önce, birileri hedefe oturtulmuşsa, bu mermiler onun masasına veya adresine gönderilir. Bunu sizinle paylaştım. 'Bu sorunu, insani ilişkiler içinde çözerim' dedim, bir ayı aşkın süredir hiçbir işlem yapılmadı'' dedi. 
 
Tehdit mektupları aldığını söyleyen Sakık, bugün gelen bir mektupta da bir örgütünün kendisini ölümle tehdit ettiğini ifade etti. Kendisini ölümle tehdit eden örgütle merminin aynı amacı hizmet ettiğini ifade eden Sakık, "Vallahi ölümden korkmuyoruz. Bir çok alanda saldırılar olabilir. Allah adına diyorum, ben ve arkadaşlarıma bir şey olursa ilk sorumlu siz olacaksınız" diye konuştu.
 
Sakık, daha sonra kendisine verildiğini iddia ettiğini mermiyi, kürsüye bıraktı. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu'nun, merminin alınarak, sahibine verilmesini söylemesi üzerine görevli kavas, mermiyi Sakık'a vermek istedi. Sakık, kavasın getirdiği mermiyi almadı.
'HAVAALANINDA MASAMA MERMİ KOYDULAR'

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
keşke kafana sıksalarmış o mermiyiii len ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mermiyi masaya değil kafanın içine bıraksalar ne hoş olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu bizim yaşar abi ya o mu vermiş mermiyi sakıka ulan yaşar abi radikal adamsın ha gittiğin yerde namın yürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000