30 Eylül 2011, Cuma 08:00:20

HAVAALANINDA KUŞU ÖTÜNCE YAKAYI ELE VERDİ

Eğer uçakta yanınıza oturan bir yolcunun apış arasından kuş sesi geliyorsa sakın şaşrımayın! O gerçekten de bir kuş olabilir.
  • Sansliymis o yolcu.....Bu olay birde Ataturk havalimaninda basina gelseydi....kus ottu...eyvah pistte kus var deyip tufekli amcamiz yolcunun ve kusunun isini bitirirdi hemen. :)
Fransız Guyanası'nın Cayenne kentindeki Rochambeau Havaalanı görevlileri bir yolcuyu rutin kontrolden geçirirken karşılaştıkları manzaraya inanamadılar.

Hollandalı bir yolcudan şüphelenen görevliler, yolcudan pantolonunu aşağı indirmesini istediler. Görevliler, yolcu pantolonunu aşağı indirdiğinde özel olarak hazırlanmış zulada bir düzine sinekkuşunu gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Yolcu, her kuş için pantolonunun iç tarafına cep yaptırıp kuşları oraya yerleştirmiş. Onları kimsenin fark edemeyeceğini düşünen şaşkın yolcu, derhal gözaltına alındı.

Ancak bunun, yolcunun ilk vukuatı olmadığı daha sonra anlaşıldı. Şüphelinin daha önce de birçok kere küçük hayvan kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle gözlatına alındığı öğrenildi.
HAVAALANINDA KUŞU ÖTÜNCE YAKAYI ELE VERDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sansliymis o yolcu.....Bu olay birde Ataturk havalimaninda basina gelseydi....kus ottu...eyvah pistte kus var deyip tufekli amcamiz yolcunun ve kusunun isini bitirirdi hemen. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000