23 Nisan 2011, Cumartesi 08:40:33

HAVAALANINDA İNTİHAR ŞOKU!

Bursa Yenişehir Havalimanı üzücü bir intihar olayı yaşandı...
  • ne maas ne baska bısı o intahar etmedi! onun ewladı var nasl kıysın canına ! maaslar mıs maası otekı tarafamı gtrcek!!!!!!!! o şimdi bı melek bnm melegımı bu yorumlarla uzmeyın!!!!
  • Ben de 1 senedir Thy den haber bekliyorum. Maaşları düşürüp alacaklarını söylüyorlar. İntihar etsem vicdanları sızlar mı çekip giderler mi bundan sonra aynısını yaparlar mı başka gençlere ...
  • 3 yasındaki o sübyanın şeker hastalığıyla mücadelesinde kim yanında olacak şimdi ....
  • Allah rahmet eylesin. Gencecik insan!

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki havaalanında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan genç kadın, 3 yaşındaki çocuğunun şeker hastalığından dolayı bunalıma girerek havaalanında canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre önceki gece arkadaşından nöbeti devralan 25 yaşındaki S.E., tuvalete gideceğini söyleyip yerinden ayrılarak tabancasıyla kalbine ateş etti. Silah sesi üzerine hemen tuvalete giden arkadaşları, genç anneyi ağır yaralı halde buldu.

Ambulansla önce Yenişehir Devlet Hastanesi'ne, ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edilen S.E. kurtarılamadı.

1 çocuk annesi genç kadının 3 yaşındaki oğlunun şeker hastalığından dolayı bunalıma girdiği bildirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı

HAVAALANINDA İNTİHAR ŞOKU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ne maas ne baska bısı o intahar etmedi! onun ewladı var nasl kıysın canına ! maaslar mıs maası otekı tarafamı gtrcek!!!!!!!! o şimdi bı melek bnm melegımı bu yorumlarla uzmeyın!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de 1 senedir Thy den haber bekliyorum. Maaşları düşürüp alacaklarını söylüyorlar. İntihar etsem vicdanları sızlar mı çekip giderler mi bundan sonra aynısını yaparlar mı başka gençlere ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3 yasındaki o sübyanın şeker hastalığıyla mücadelesinde kim yanında olacak şimdi ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Gencecik insan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000