14 Şubat 2011, Pazartesi 08:23:52

HAVAALANINDA HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf kentine gidecek uçağın yolcusu 69 yaşındaki Ferhat Çolak, uçağa binerken merdivenlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Olay dün saat 11.15 sıralarında Trabzon Havalimanı’nda meydana geldi. Trabzon’dan Düsseldorf’a gitmek üzere havalimanına gelen Ferhat Çolak, pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra uçağa gitmek üzere apronda yolcu taşıyan otobüse bindi. Otobüsten indikten sonra uçak merdivenlerinin başına gelen Ferhat Çolak, ilk basamağı çıktıktan sonra birden yere fenaşıp yere yığıldı. Ferhat Çolak’a ilk müdahaleyi diğer yolcular yaptı. Çolak, olay yerine gelen havalimanı sağlık ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kalp krizi sorucu öldüğü belirlenen Çolak’ın cesedi Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Almanya’da uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan evli ve bir çocuk babası Ferhat Çolak’ın, kalbinden geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü öğrenildi. Çolak’ın cenazesi, yarın Maçka ilçesi Esiroğlu Beldesi’nin Tosunlu Köyü’nde toprağa verilecek.

HAVAALANINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000