13 Eylül 2011, Salı 07:44:30

HAVAALANINDA ERDOĞAN İZDİHAMI

Başbakan Tayyip Erdoğan, “Arap Baharı” turunun ilk ayağı olan Mısır’ın başkenti Kahire’de coşkuyla karşılandı.
  • Yorumcular Turkiyenin su an uyguladigi cok yonlu dis politikayi anlamis gibi gozukmuyorlar. Turkiye ayni anda hem Kibris, hem Ege, hem Ermeni hem Kurt meselesi ile ugrasmaktadir. Israile uygulanan ambargolar zaruridir, birincisi Israil PKK ya askeri ve teknik destek veren bir devlet olarak Turkiyenin dostlugunu hak etmemektedir. Ikincisi Turk donanmasinin Akdenize acilmasi ile Israil ve Rumlar arasindaki petrol ve gaz anlasmalarinin gecersiz kilinmasi hedeflenmektedir. Bu esnada Turkiye Kuzey Iraka da harekat duzenlemektedir. Bu cok yonlu politikaya alisin artik, kor muhalefetle gorulemeyecek kadar guzel isler yapiyor su anda Erdogan. Ilk defa basimiz dik geziyoruz, itibarla karsilaniyoruz. O yuzden susun ve is yapana mani olmayin.
  • son zamanlarda hiç avrupayı ziyaret ettimi ? ben hatırlamıyorum birde hani avrupa birliğine girecektik bu konuda kararlıydık bir sürü ziyaretler yapıldı bir sürü krıterler yerine getirilmesi için çaba gösteriliyordu nerde tüm bunlar varsa yoksa ortadoğu ve nasıl bir ortadoğu ortada zaten biri varmı bunu açıklayacak ben televizyonlarda artık pek avrupa haberleri görmüyorum yoksa ben televizyon seyretmiyormuyum bindik alamete gidiyoruz kıyamete allah sonumuzu hayır ede
  • Dün yine 5 vatan evladı öldü.dün yine 5 vatan evladı öldü..bizimki geziyor ORADA KALSIN ARAPLARA BAŞBAKAN OLSUN GELMESİN ..
Erdoğan, havalimanında Mısırlılara Arapça, “Mısır’ın gençlerine selam olsun” diyerek seslendi. Erdoğan, dün gece, Mısır saatiyle 23.00 sıralarında Kahire Havalimanı’na indi. Erdoğan’ı havalimanında Mısır Başbakanı Essam Şerif ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu karşıladı.

Kalabalık, ellerinde Türkiye, Filistin ve Libya bayraklarının yanı sıra Başbakan Erdoğan’ın afişlerini de taşıdı. Erdoğan’ı karşılayan kalabalık, “İslam’ın kurtarıcısı”, “Allah’ın azizi” ve “kahrolsun İsrail” sloganları attı. Kalabalık ayrıca, Arapça “Mısır-Türk halkı el ele”, “Kahraman Erdoğan hoş geldin”, “Erdoğan ikinci memleketi Mısır’ın kahramanı”, “Mısır-Türkiye tek yumruk“ afişleri taşıdı.

Arapça seslendi
Binlerce Mısırlı’nın “Kahraman Erdoğan” sloganlarına karşılık olarak Başbakan, Arapça, “Allah’ın selamı üzerinizde olsun. Merhaba. Mısır’ın gençlerine selam olsun. Teşekkürler” diye seslendi. Erdoğan’ın bugünkü Arap Ligi konuşması sırasında daha fazla kalabalığın toplanması bekleniyor. Erdoğan Kahire Havalimanı’na gelmeden önce VIP salonunda polis K9 köpeği ‘Timsah’ arama yaptı.
HAVAALANINDA ERDOĞAN İZDİHAMI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumcular Turkiyenin su an uyguladigi cok yonlu dis politikayi anlamis gibi gozukmuyorlar. Turkiye ayni anda hem Kibris, hem Ege, hem Ermeni hem Kurt meselesi ile ugrasmaktadir. Israile uygulanan ambargolar zaruridir, birincisi Israil PKK ya askeri ve teknik destek veren bir devlet olarak Turkiyenin dostlugunu hak etmemektedir. Ikincisi Turk donanmasinin Akdenize acilmasi ile Israil ve Rumlar arasindaki petrol ve gaz anlasmalarinin gecersiz kilinmasi hedeflenmektedir. Bu esnada Turkiye Kuzey Iraka da harekat duzenlemektedir. Bu cok yonlu politikaya alisin artik, kor muhalefetle gorulemeyecek kadar guzel isler yapiyor su anda Erdogan. Ilk defa basimiz dik geziyoruz, itibarla karsilaniyoruz. O yuzden susun ve is yapana mani olmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son zamanlarda hiç avrupayı ziyaret ettimi ? ben hatırlamıyorum birde hani avrupa birliğine girecektik bu konuda kararlıydık bir sürü ziyaretler yapıldı bir sürü krıterler yerine getirilmesi için çaba gösteriliyordu nerde tüm bunlar varsa yoksa ortadoğu ve nasıl bir ortadoğu ortada zaten biri varmı bunu açıklayacak ben televizyonlarda artık pek avrupa haberleri görmüyorum yoksa ben televizyon seyretmiyormuyum bindik alamete gidiyoruz kıyamete allah sonumuzu hayır ede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dün yine 5 vatan evladı öldü.dün yine 5 vatan evladı öldü..bizimki geziyor ORADA KALSIN ARAPLARA BAŞBAKAN OLSUN GELMESİN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000