05 Aralık 2008, Cuma 07:29:19

Havaalanında Emre gerginliği

Fenerbahçe'nin bugün Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma için gittiği Denizli Havaalanı'nda sinirler gerildi...
  • Yorumunuz...arkadaşlar aziz başkan o taraftarı araştırtmış ve sonuç ne çıkmış biliyormusunuz tabiki hayır adam fenerbahçeli degilmiş artı adnan polatında adamı çıkmış abi bunlardan herşey beklenir kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş ama emre attıgı gölle adnan polatada cevap vermiş oldu
  • O TARAFTARIN DİLİNE SAĞLIK..EN DOĞRUSUNU DEMİŞ.TEBRİJKLER..EMRE ARTIK SENI SEVECEĞİMİZE GİDER BAŞKA YABACI FUTBOLCU SEVERİZ..ALLAH SENI BİLGİĞİ GİBİ TOP OYNATSIN.ZATEN ARTIK OYNAYAMIYON.
  • evet o taraftar hakliymis,emrede bunu bilincinde oldugu icin saldirmisdir.

Bir taraftarın Fenerbahçe'li futbolcu Emre Belözoğlu'na 'Fenerbahçe'ye yakışmıyorsun, defol git' demesi üzerine ortalık karıştı. Bu sözlere karşılık veren Emre ile taraftar arasında kavga çıktı. Polis derhal olaya müdahale ederek tartışmanın büyümesini engelledi. Laf atan taraftar dışarı çıkarıldı.

Havaalanında Emre gerginliği

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...arkadaşlar aziz başkan o taraftarı araştırtmış ve sonuç ne çıkmış biliyormusunuz tabiki hayır adam fenerbahçeli degilmiş artı adnan polatında adamı çıkmış abi bunlardan herşey beklenir kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş ama emre attıgı gölle adnan polatada cevap vermiş oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O TARAFTARIN DİLİNE SAĞLIK..EN DOĞRUSUNU DEMİŞ.TEBRİJKLER..EMRE ARTIK SENI SEVECEĞİMİZE GİDER BAŞKA YABACI FUTBOLCU SEVERİZ..ALLAH SENI BİLGİĞİ GİBİ TOP OYNATSIN.ZATEN ARTIK OYNAYAMIYON.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a330 ~ 15 yıl önce
evet o taraftar hakliymis,emrede bunu bilincinde oldugu icin saldirmisdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000