04 Ekim 2011, Salı 13:40:36

HAVAALANINA OTOBÜS MÜJDESİ...

Balıkesir Belediyesi tarafından geçen ay hizmete açılan hayvan pazarı ve mayısta yeniden sivil uçuşlara başlanan Balıkesir Havaalanı'na şehiriçi otobüs seferleri düzenleniyor...
  • Haber fotoğrafı Edremir Körfez Havalanına aittir, Balıkesir Merkez değil. Ben de fotoğrafı görünce "Yaz bitti otobüs seferi koyuyorlar, büyük gelişme!" diye düşündüm. : )
  • hayvan pazari ve havaalanina otobus seferleri :))
Balıkesir Belediyesi tarafından geçen ay hizmete açılan hayvan pazarı ve mayısta yeniden sivil uçuşlara başlanan Balıkesir Havaalanı'na şehiriçi otobüs seferleri düzenleniyor.

Belediye encümeninin kararı doğrultusunda otobüsler, Balıkesir Hayvan Pazarı'nın açık olduğu pazartesi günleri 07.00, 08.00, 09.00 ve 10.00 saatlerinde, havaalanına ise salı, perşembe ve cumartesi saat 14.15'te kalkacak. Her iki otobüs de Toplu Taşıma Merkezi'nden, terminal otobüslerinin önündeki çıkışa yakın perondan hareket edecek. 
HAVAALANINA OTOBÜS MÜJDESİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Haber fotoğrafı Edremir Körfez Havalanına aittir, Balıkesir Merkez değil. Ben de fotoğrafı görünce "Yaz bitti otobüs seferi koyuyorlar, büyük gelişme!" diye düşündüm. : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayvan pazari ve havaalanina otobus seferleri :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000