18 Ekim 2009, Pazar 07:56:34

Havaalanına iner inmez gazetecilere çattı!

'Karşılıksız çekten hapse gireceği için birikmiş uçuş milleriyle ABD'ye kaçtı' denilen Uğur Yücel döndü.
  • Tamam bir gazeteden alıntı yapmış olabilirsiniz ama başlığa koyduğunuz cümle sizi de bağlar. Adam bilmem kaç saat yoldan gelmiş, burnuna mikrofonu dayayıp da o bildik rahatsız edici tavırlarla onu SORGULAMAYA kalkarsan ağzının payını alırsın. Canı sıkılıp da orda bekleyen zavallı muhabirlere dalmadı ya Uğur Yücel

Gazetelerde karşılıksız çek nedeniyle hapse gireceği belli olunca ABD’ye kaçtığı iddia edilen Uğur Yücel Türkiye’ye döndü. 24 saatten kısa bir sürede başrol oynadığı bir filmin galası için New York’a gittiği ‘ortaya çıkan’ Yücel, hakkındaki ‘haber’lere sert tepki gösterdi.

14 Ekim: Akşam, Milliyet, Posta, Sözcü ve Yeni Şafak’ta Uğur Yücel’in 97 bin liralık karşılıksız çek borcu yüzünden ABD’ye kaçtığı yazıldı. ‘Kodesi duyunca first class uçtu’, ‘Hapis şoku ABD’ye uçurdu’, ‘Karşılıksız çekten hüküm giydi. ABD’ye gitti’ başlıklarıyla verilen ‘haber’ internette hızla yayıldı. Uğur Yücel’in uçuş millerini biriktirerek aldığı biletle ama first class’ta uçtuğu, yanında da sadece tek bir bavul taşıdığı gibi detaylarla süslenen ‘hikâye’, 24 saatten kısa sürede yalanlandı.

Yücel’in 11 yönetmenin kısa filmlerinden oluşan ‘New York, I Love You’da Fatih Akın’ın ‘China Town’  isimli kısa filminde oynadığı, New York’a da galası için gittiği anlaşıldı.

Konu 15 Ekim tarihli gazetelerde ‘Meğer kaçmamış’ diye duyuruldu. Dün Türkiye’ye dönen Yücel ise ayağının tozuyla bir basın toplantısı düzenledi. “Yalan haber yazmayın” diyen Yücel “Aptal aptal şeylerle uğraşacağınıza entelektüel olun. Yalan haberlerle seyirciyi üzüyorsunuz. Saçma sapan haberlerle ilgilenmeyin. Biraz zihninizi açın, dünyayı takip edin. Etrafınızda bir sürü iyi haber var, onlarla uğraşın” diye konuştu.

Yücel bir gazetecinin “97 bin liralık borç olayı doğru mu, olayın aslı nedir?” sorusuna ise “Hepsi yalan, tekzip edeceğiz. Bırakın aslını falan, yeter artık” yanıtını verdi.

(Radikal)

Havaalanına iner inmez gazetecilere çattı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Tamam bir gazeteden alıntı yapmış olabilirsiniz ama başlığa koyduğunuz cümle sizi de bağlar. Adam bilmem kaç saat yoldan gelmiş, burnuna mikrofonu dayayıp da o bildik rahatsız edici tavırlarla onu SORGULAMAYA kalkarsan ağzının payını alırsın. Canı sıkılıp da orda bekleyen zavallı muhabirlere dalmadı ya Uğur Yücel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000